POTPUNI LUĐAK

VIDEO: SUSJED IZ PAKLA Svake večeri sa svojim sportskim automobilom maltretirao je susjede, ali njegovo 'noćno orgijanje' žestoko mu se osvetilo

 
 Facebook

Snimke požara koje kruže internetom vrlo su brzo postale viralne, a snimljene su u Manassasu u Virginiji.

Jedan je od građana inače mirnog gradića, naime, iznerviran susjedovim bjesomučnim glasnim turiranjem sportskog Chevroleta Corvette, čime je u 3 sata ujutro uznemirio cijelo susjedstvo, odlučio snimiti video. No tada je uhvatio na snimci kako se automobil uslijed “mućenja” motora prvo počeo dimiti, pa su počele letjeti iskre, pa je počela sukljati vatra iz auspuha i ispod poklopca motora, da bi se automobil nakon toga pretvorio u vatrenu buktinju!

Zanimljivo, kako pokazuje snimka, čovjek koji je turirao motor iz automobila je izašao tek nakon što je već počeo gorjeti, srećom prije nego li je izgorio u potpunosti.

Na nesreću susjeda, vatrena buktinja se proširila i na nekoliko susjednih automobila, a da na brojne pozive nisu ubrzo stigli vatrogasci, tko zna kako bi završilo ovo noćno “orgijanje okretajima” susjeda iz pakla.

Video je na svoj Facebook profil postavio korisnik R Patrick O'Connor IV, a požar su kamerom dokumentirali i vatrogasci grada Manassasa.

Facebook

Još nije poznato je li vlasnik Corvette ozlijeđen, a nisu poznati ni motivi njegovog suludog čina i kojem je na kraju dobro i prošao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:15