BAHATOST

VIDEO: Trojica muškaraca snimljeni kako pijani pjevaju nasred ulice za vrijeme policijskog sata, a novi šok je uslijedio kada se otkrilo tko su oni

 
 Twitter

Skandalozna snimka trojice muškaraca u vidno alkoholiziranom stanju kako nasred ulice tijekom policijskog sata pjevaju, uzburkao je društvene mreže u Srbiji, a reakcija je stigla i od ministra unutarnjih poslova Nebojše Stefanovića koji je oštro osudio ovakvo ponašanje, piše Blic.

Na snimci koji je na Twitteru objavio Balša Božović vidi se kako trojica muškaraca, za koje tvrdi da su Dragan Blažić Vivak, član vijeća općine, Milutin Đorđević Gandi, kandidat za člana odbora Vučićevog SNS-a i izvjesni Siniša Rističević, pijani pjevaju nasred ulice.

Odmah je stigla i oštra rekacija ministra Stefanovića koji je naglasio da nitko nije izuzet od poštivanja zakona, bez obzira kojoj stranci pripadao.

- Apsolutno stojim iza toga da nema i neće biti povlaštenih. Protiv svih će biti podnesene prekršajne prijave. Nitko nije izuzet od poštivanja zakona, ma kojoj stranci pripadao - napisao je Stefanović na svom službenom Twitter profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:06