OPET 'BRILJIRA'

VIDEO: TRUMPOV JAPANSKI SHOW KOJI SE MORA POGLEDATI Prvo je zaboravio Melaniju u automobilu, a onda je izgubio živce kod hranjenja ribica!

 
 Screenshot

Američki predsjednik Donald Trump tijekom azijske turneje susreo se s japanskim carom Akihitom, ali umjesto da mu se pokloni, kao što je to običaj i znak poštovanja u "zemlji izlazećeg sunca", on je samo pognuo glavu.

Trump je i ovaj put, piše Dnevnik.hr, zaboravio na suprugu Melaniju, koja je ostala u automobilu dok je prvi čovjek SAD-a ćaskao s 83-godišnjim japanskim carem.

Američki predsjednik s domaćinom je obišao i njegovu palaču, gdje je, također prema japanskim običajima, u carskome ribnjaku trebao nahraniti Koi šarane, no Trump očito nije imao ni volje ni živaca za to - naime, snimka na kojoj se vidi kako nestrpljivi Trump u jednom trenutku u vodu istresa sav sadržaj posude s ribljom hranom već je postao viralni hit.

Donald je u Tokiju održao i govor u kojem je ocijenio kako trgovinska razmjena između Sjedinjenih Država i Japana "nije ujednačena" te se o njoj mora ponovno pregovarati.

- Moram reći kako Japan zadnjih desetljeća pobjeđuje u trgovinskoj razmjeni - izjavio je Trump.

- Japan prodaje milijune automobila SAD-u, a uvozi jako malo američkih vozila - rekao je.

- SAD dugi niz godina ima velik trgovinski deficit s Japanom, zato moramo pregovarati i to ćemo učiniti na prijateljski način - dodao je američki predsjednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:56