NISU DUGO BJEŽALI

VIDEO U Francuskoj pronađeni odbjegli ljubavnici: Učitelj (30) uhićen, a učenica (15) u centru za socijalnu skrb!

Mediji su pratili čitavu sagu odbjeglog ljubavnog para i prenosili apele njihovih obitelji da se vrate
 YouTube

Petnaestogodišnja britanska učenica Megan Stammers i njezin oženjeni profesor Jeremy Forest (30) pronađeni su u Bordeauxu u Francuskoj u petak iza podneva, nakon što su prošli tjedan pobjegli iz Engleske.

Forest je na licu mjesta uhićen zbog otmice djeteta, dok je Stammers odvedena u centar za socijalnu skrb. Mediji su pratili čitavu sagu odbjeglog ljubavnog para i prenosili apele njihovih obitelji da se vrate. Istražitelji su priznali da je tolika pozornost medija doprinijela njihovom nalaženju. Par još uvijek nije vraćen u Veliku Britaniju, na čemu francuska policija još uvijek radi.

Mjesecima prije nego što su se odlučili na bijeg, profesor matematike nije skrivao njihovu vezu, s obzirom da je na Twitteru sasvim otvoreno pisao ljubavne poruke. Vezu su započeli u siječnju ove godine, i to upravo u školi, no u njegovim porukama ipak se vidi da je moralno dvojio da li bi trebao pobjeći s učenicom.

Par je snimljen u prelasku La Manchea , na nadzornim kamerama trajekta, a od tog trenutka u potragu za njima uključile su se, osim britanske, i francuska i španjolska policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 16:42