TRAŽI SE SMRTNA KAZNA

VIDEO Užas u Saudijskoj Arabiji: Umrla djevojčica (5) koju je otac tukao bičem i užarenim metalom!

Djevojčica Lamaa preminula je u bolnici u Rijadu nakon višemjesečne patnje

Petogodišnja djevojčica umrla je nakon što ju je otac, inače "istaknuti religijski naučnik", navodno pretukao na smrt udarcima bičem i užarenom metalnom šipkom.

Djevojčica Lamaa preminula je u bolnici u Rijadu u Saudijskoj Arabiji nakon višemjesečne patnje uslijed stravičnih ozljeda poput slomljenih ruku, frakture lubanje i još brojnih trauma.

Al Arabiya javlja da su dijete mučili "udarcima bičem i elektrošokerom", dok saudijski portal Emirates 24/7 tvrdi su naučnjak i njegova nova supruga koristili "štapove i užareni metal".

Majka preminule Lamaae kazala je za Al Arabiyu da je smrtonosne ozljede nanio bivši muž koji je kćer zlostavljao osam mjeseci.

Tvrdi da je bivši suprug "istaknuti religijski naučnik" koji propovijeda na satelitskim TV kanalima, a novinska agencija EFE imenovala je oca kao Faihan Al Gamerija.

Agencija EFE tvrdi da je Al Gameri bivši ovisnik o drogi koji je u svojoj zemlji stekao određenu popularnost pojavljivanjem na televiziji gdje je pričao svoju životnu priču i kajao se za postupke u prošlosti.

Nedugo nakon što je djevojčica Lamaa u travnju hospitalizirana, njezina majka je za saudijske dnevne novine Al Youm kazala: "Molim vlast i grupe za ljudska prava da podupru moju kampanju kojom tražim smrtnu kaznu za bivšeg muža zbog ubojstva moje kćeri".

Kako piše EFE, Nacionalna udruga za ljudska prava u Rijadu pokrenula je istragu protiv oca preminule djevojčice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 11:46