NEODGOJENI TINEJDŽERI

VIDEO: VANDALIZAM UČENIKA IZ ČAČKA Dječaci u školi razbijali, skidali se goli i maltretirali starije

Na snimci koja traje nešto manje od dvije minute ne manjka divljaštva i vandalizma

Grupa dječaka iz gimnazije u Čačku na You Tube je postavila snimku na kojoj se vidi kako maltretiraju prolaznike, omalovažavaju profesoricu, razbijaju inventar u učionici i skidaju se goli. U Gimnaziji su za srpski Blic odbili komentirati ovakav vandalizam.

Na snimci koja traje nešto manje od dvije minute ne manjka divljaštva i vandalizma. Na videu se vide mladići koji ispred gimnazije nasrću na prolaznike i stoje pred njima u boksačkom stavu. O njihovim namjerama i primitivizmu govori i činjenica da se radilo o maltretiranju starijih sugrađana. Nakon toga slijedi prizor u kojem učenik na satu pleše mašući majicom, dok profesorica zapisuje. Radnja se onda seli u dvoranu za vježbanje gdje jedan od aktera skida hlače i njiše se na konopcu.

- Ispitujemo i gledamo snimke, pa ćemo vidjeti. Dok ne utvrdimo sve pojedinosti, nećemo davati nikakve izjave. Kada se utvrde činjenice, bit će pokrenuta odgovarajuća procedura, izjavio je ravnatelj škole Ivan Ružičić.

Blicu je, međutim, potvrđeno da se radi o učenicima drugog razreda, a jedan od glavnih aktera je sin sveučilišnog profesora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 02:00