ALEC BALDWIN

VIDEO: VELIKA HOLIVUDSKA ZVIJEZDA PRIJETI TRUMPU 'Ako se kandidiram, on nema nikakve šanse. Pa i Melania me obožava jer zna koliki je manijak'

 
Baldwin u ulozi Donalda Trumpa
 Screenshot YouTube

Popularni radijski voditelj Howard Stern ugostio je u svojoj emisiji Aleca Baldwina, a dok su raspravljali koga bi demokrati mogli suprotstaviti Trumpu na izborima 2020., Stern je došao na genijalnu ideju.

- Ja imam jedno ime za tebe. Što kažeš na Alec Baldwin?, upitao je Stern svog gosta.

- Ako se kandidiram - pobjeđujem. Zasigurno bih pobijedio, 100 posto, kazao je glumac mrtav ozbiljan, a onda u šali dodao:

- Jedine dvije stvari koje me u tome mogu spriječiti su moja supruga i angažman na ABC-ju u novom TV showu.

- Zašto ne bi ušao u kampanju kao Donald Trump?, predložio mu je Stern, sugerirajući na u posljednje vrijeme najpoznatiju Baldwinovu ulogu, onu u kojoj imitira Donalda Trumpa u popularnom komičarskom showu 'Saturday Night Live' (SNL), za koju je osvojio i prestižnu nagradu Emmy.

- Kakav god se kandidirao, pobijedio bih. Bila bi to najuzbudljivija, najsmješnija i najluđa kampanja ikad. K vragu, mogli bismo debatu imati na SNL-u, barem više ne bismo morali smišljati skečeve, kazao je Baldwin.

Nakon što se uozbiljio, Baldwin je rekao kako je predložio kandidaturu jer se ne zna tko bi od demokrata mogao biti protivnik Trumpu na sljedećim predsjedničkim izborima.

- Nadam se da će imati izvrsnog kandidata, a ja bih volio kandidirati se za tu poziciju jer toliko toga očito treba popraviti u ovoj zemlji, mišljenja je Baldwin.

U ostatku intervjua Baldwin je otkrio Sternu kako je iz više pouzdanih izvora čuo da prva dama Melania Trump jednostavno obožava njegovo imitiranje vlastitog joj supruga.

- Navodno umire od smijeha kad godi vidi moju imitaciju i viče: 'To je on, to je on! Vjerojatno zato jer dobro zna kakav je Trump manijak', dodao je Baldwin.

Prošlog mjeseca Baldwin je u jednom intervjuu najavio da prestaje s ulogom Trumpa na SNL-u, pa su neki pomislili da demokrati u njemu zbilja vide mogućeg protukandidata sadašnjem američkom predsjedniku.

Iako Amerikanci koji se vole izjašnjavati ljevičarima obožavaju njegovu imitaciju Trumpa, teško je za povjerovati da bi u Demokratskoj stranci pozdravili njegovu nominaciju. Za stranku koja nije mogla tolerirati ponašanje Ala Frankena, bivšeg komičara koji se također proslavio u SNL-u, Baldwinova povijest branjenja muškaraca koji su optuženi za seksualno uznemiravanje mogla bi biti nepremostiva brana u njegovoj mogućoj kandidaturi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:51