PRAVA NEWYORČANKA

VIDEO: VELIKA PANIKA NA MANHATTANU Trudnica se porodila na ulici usred najveće prometne gužve!

 Twitter

Ila Isabelle McCourt je beba stara tek 24 sata, a već se može pohvaliti da je prava Newyorčanka. Bila je toliko nestrpljiva da dođe na svijet da nije mogla izdržati do bolnice nego su sve češći trudovi prislili njezinu majku da se porodi na ulici usred najveće prometne gužve.

Prema riječima svjedoka, neimenovana majka dobila je trudove prije nego što je napustila svoj stan. Portir joj je otvorio vrata i ispratio ju do taksija na Trećoj aveniji, no beba nije mogla čekati.

- Čula sam da viče 'O Bože, porodit ću se'. Već sljedećeg trenutka ugledala sam bebinu glavicu kako izlazi, ispričala je jedna svjedokinja za Fox News čija se ekipa se slučajno našao u blizini u ponedjeljak poslijepodne te snimila čudesni događaj.

Već za nekoliko sekundi rodila se djevojčica, ponosna Newyorčanka. Bilo je to oko 15.30 sati u utorak, 24. veljače na uglu 68. ulice i Treće avenije na Manhattanu. Nekoliko prolaznica ponudilo je svoje marame kako bi se zamotala beba i zaštitila od hladnoće, na newyorških 0 stupnjeva.

Mama i beba prevezene su u bolnicu Lenox Hill i obje se osjećaju dobro. Polly McCourt ispričala je kasnije za New York Daily News da joj je vodenjak pukao u predvorju zgrade. Majka dvoje djece odmah je znala da neće stići do bolnice.

- Oko mene je bilo sigurno 40 do 50 ljudi. Mnogi su mi dali svoje veste, a jedna žena čak mi je dala svoj kaput. Želim im zahvaliti ovom prilikom, rekla je Polly.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:33