KAKAV FRAJER!

VIDEO Veliki gazda terena: Ogromni aligator patrolira golf igralištem i nitko mu ništa ne može

Aligator na golf terenu
 Screenshot: YouTube

Kako što poznavatelji geografije i životinjskog svijeta dobro znaju, aligatori i nisu neka rijetkost na Floridi. Štoviše, ogromni reptili se u penzionerskom središtu SAD-a osjećaju kao kod kuće više nego u bilo kojoj drugoj saveznoj državi.

Tako nije rijetkost da se okupaju u nečijem bazenu, zaustave promet na cesti ili ležerno prijeđu preko nečijeg travnjaka. No, jedan ogromni primjerak, velik zapanjujućih 4,5 metara je odveo stvari korak dalje.

Ovaj aligator je prošetao golf igralištem dok su prestravljeni, pa zabavljeni igrači u šoku promatrali ogromnu beštiju kako patrolira terenom.

Naravno, jedan od igrača, Charles Helms, odmah je nestvarnu scenu snimio mobitelom. Budući da je aligator bio toliko velik (4,5 metara je na samom rubu rekordne granice za aligatora) isprva je mislio da se radi o nekoj šali, piše Guardian.

- Bio sam u šoku, potpuno sam zanijemio. Nisam bio siguran da me netko ne zafrkava ili nešto slično. On je samo ležao i odmarao prije nego se polako digao i uputio prema jezeru - kazao je Chris.

No, ovaj veliki momak nije prvi put gost na golf igralištu - navodno tamo patrolira već godinama, kaže osoblje:

- On ne gnjavi nikog i nitko ne gnjavi njega. Praktički je maskota igrališta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:30