StoryEditor
NEVRIJEME

VIDEO: VOJVODINA POTOPLJENA NAKON OBILNIH KIŠA Jedna osoba ozlijeđena, uništeno više automobila, prometnice blokirane

 
 YouTube / Screenshot (Vojvodina INFO)

U olujnom nevremenu koje je u petak navečer zahvatilo sjever Bačke jedna je osoba ozlijeđena, uništeno je više automobila, prometnice su poplavljene i blokirane, a velikih problema i šteta bilo je i u ostatku Vojvodine.

U Subotici je jedna osoba ozlijeđena kada je vjetar oborio stablo na vozilo kojim je upravljala, rečeno je Radio televiziji Vojvodina u Hitnoj pomoći. Olujni vjetar oborio je na desetine stabala koji su zakrčili prometnice, a jedno je vozilo pod teretom oborenog drveta uništeno.

 

Teško je oštećen i Ekonomski fakultet i obližnji studentski dom sa kojega je odletio dio krovne konstrukcije. U Novome Sadu, na više punktova, javlja RTV, ogromne količine vode stvorile su kolaps u prometu.

U priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova navodi se da su pripadnici Sektora za izvanredne situacije angažirani odvođenju vode, sječi srušenih stabala, čišćenju kanalizacija koja nije mogla primiti svu vodu.Vatrogasci rade na crpljenju vode, uglavnom iz podrumskih prostorija u mnogim poplavljenim kućama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2020 20:57