UGLEDNA SPORTAŠICA

VIDEO: VOLUMINOZNO IZDANJE LIJEPE GIMNASTIČARKE Putin uskoro dobiva prinovu s fatalnom Alinom?

 AFP/YouTube

Bivša gimnastičarka i političarka Alina Kabajeva (32), za koju već godinama kruže glasine da je u ljubavnoj vezi s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, rasplamsala je tsunami novih nagađanja nakon što se prije nekoliko dana na festivfalu ritmičke gimnastike u Moskvi pojavila u voluminoznoj crvenoj haljini.

Kabajeva se u javnosti pojavljuje dosta rijetko, a nedavno ukazanje navelo je mnoge na pomisao da je u drugom stanju. Potvrde za to nema, ali društvene su mreže prepune tvrdnji da za nešto punije izdanje nekadašnje sportašice nema drugog objašnjenja.

Upravo se Kabajevu često navodilo kao razlog zbog kojeg je Vladimir Putin (62) u ožujku na deset dana potpuno iščeznuo iz javnosti pri čemu je otkazao niz planiranih sastanaka. Švicarski mediji su tvrdili da je Putin to vrijeme provodio u Alininom društvu u jednoj privatnoj klinici pored Lugana, u kojoj je ona navodno rodila. No, ni to nikad nije bilo potvrđeno, a Putin je, nakon što se opet ukazao u javnosti, samo komentirao da bi bilo dosadno bez tračeva.

Kabajeva je sve do lani bila zastupnica u ruskom parlamentu i dosad je nekoliko puta u javnosti viđena u društvu ruskog predsjednika, koji se prije nekoliko godina nakon gotovo 30 godina braka razveo od supruge Ljudmile, nekadašnje stjuardese. U jeku razvoda, Putinov je glasnogovornik Dmitrij Peskov javno demantirao da mu je brak propao zbog navodne ljubavnice.

Nagađanja o Putinovom privatnom životu ima mnogo, s obzirom da se on svojski trudi držati svoju intimu podalje od javnosti. Prvi su ga put u vezu s Kabajevom doveli još 2008. godine, kada je o tome izašao članak u jednim novinama u vlasništvu oligarha Aleksandra Ljebedeva. Novine su nedugo nakon objave kontroverzne priče prestale izlaziti, a premda Ljebedev kao razlog navodi njihov tržišni neuspjeh, neki su uvjereni da je iza svega stajao pobješnjeli Putin.

Inače, Kabajeva je trenutno direktorica medijskog konglomerata u vlasništvu Putinovog pouzdanika Jurija Kovaljčuka, koji se nedavno našao na američkoj crnoj listi ljudi kojima je zabranjen ulazak u SAD zbog navodne ruske upletenosti u ukrajinskom konfliktu.

Kako navodi ugledni Telegraph, Kovaljčuka nerijetko nazivaju Putinovim blagajnikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:59