KATASTROFA NA POLIGONU

VIDEO Vozačica imala probnu vožnju u autoškoli, pa napravila totalni kaos: ‘Bila je malo nervozna...‘

Nakon što je uspješno prošla kroz kružni tok, nekoliko je puta "zahajala" rubnik te na koncu zbog siline udarca u stup završila na boku

Vozačica tijekom probne vožnje na poligonu udara u rasvjetni stup

 Screenshot/Youtube

Nadzorne kamere postavljene na poligonu jedne autoškole u argentinskom gradu Lanúsu zabilježile su probnu vožnju koja je počela školski, a završila tako da se automobil okrenuo na bok nakon udaranja u rasvjetni stup, piše Newsweek.

Neuspješan pokušaj svladavanja poligona dogodio se 7. lipnja u 9:03 sati. Kako snimka pokazuje, vozačica je prvo uspješno svladala prolazak kroz kružni tok, no odmah ptom je "zajahala" rubnik. Preko ležećeg je policajca nakon toga prošao malo prebrzo, a zatim ponovno "zajahala" rubnik.

Vozačica je potom kasno ušla u zavoj te se djelomično popela na uzdignutu travnatu površinu odmah do ceste. Nakon što se vratio na cestu, evidentno dezorijentirana vozačica ubrzala je te se popela na drugu, veću travnatu površinu te ubrzo udarila u rasvjetni stup.

Stup se od siline udarca prvo savio, a zatim i iskočio iz svog ležišta. Automobil se okrenuo na bok.

Kako pišu argentinski mediji, za volanom automobila bila je 63-godišnja žena. Ona nakon nesreće nije mogla sama izaći iz automobila već su je iz njega morali izbaviti vatrogasci.

Ravnatelj Civilne zaštite grada Lanúsa Rodrigo Patiño rekao je da je gospođa tijekom probne vožnje postala nervozna te da se zato zabila u rasvjetni stup. Argentinski mediji kažu da je zadobila lakše tjelesne ozljede jer se prije voženja vezala sigurnosnim pojasem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:08