LEKCIJA O PRISTOJNOSTI

VIDEO: 'ZAŠTO KAŠLJETE PREMA MENI?' Koronavirus izaziva sve bizarnije situacije u javnom prijevozu, objavljena snimka svađe mladića i starice

 
 Screenshot / Twitter/Andy Park

Dvoje putnika u Sydneyu porječkalo se zbog, kako se čini, sve veće histerije koja se svijetom širi zbog koronavirusa, piše Daily Mail.

Naime, novinar ABC-a Andy Park snimio je u javnom prijevozu kako jedna starija gospođa namjerno kašlje u smjeru jednog mladića iako ju je on trenutak ranije zamolio da pokrije usta dok kašlje.

"Nisam imala otvorena usta dok sam kašljala", kazala mu je gospođa, a on joj je odgovorio da je to što radi odvratno.

Gospođa se nakon tog njegovog komentara pravila da kašlje u njegovom smjeru.

"Jeste li to upravo kašljali prema meni", pitao ju je mladić, a ona je priznala da je to učinila te rekla "nemam pandemiju, nasilniče".

Mladić je bio šokiran njenim odgovorom te joj je kazao da ju je pristojno zamolio da pokrije usta dok kašlje.

"Savjet vlade je da se prilikom kašljanja prekriju usta, a vi ste kašljali prema meni s otvorenim ustima", kazao joj je mladić.

Starija gospođa mu je poručila da umukne i da ju ne zanima to što joj mladić priča.

U Australiji raste zabrinutost zbog koronavirusa te je do sada potvrđeno 87 slučajeva koronavirusa, a to uključuje i tri osobe koje su zbog virusa umrle.

Australske vlasti zatvorili su svoju granicu s Kinom i ograničili putovanja u Iran i Koreju. Diljem svijeta zaraženo je više od 110.000 ljudi, a preminulo je više od 3800 osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:38