DRAMATIČAN VIDEO

Vlak smrskao zrakoplov koji je sletio na prugu, slučajni prolaznik snimio ovaj nevjerojatan sudar

Samo nekoliko sekundi prije sudara, policajci su spasili pilota, a komad krhotine zamalo me pogodio, rekao je autor šokantnog videa
 Screenshot/TWITTER

Policija u Los Angelesu u Kaliforniji izvukla je pilota iz Cessne koja se srušila na željezničku prugu nekoliko sekundi prije nego što je vlak udario u zrakoplov u nedjelju i smrskao ga.

Dramatična videosnimka koju posjeduje Reuters prikazuje kako nekoliko policajaca oslobađaju muškarca iz srušenog zrakoplova, koji je pao ubrzo nakon polijetanja u četvrti Pacoima, javljaju lokalni mediji. Policajci i pilot bili su samo nekoliko metara udaljeni od pruge kad je vlak koji je prolazio uništio zrakoplov.

"Zrakoplov nije uspio uzletjeti i sletio je na željezničku tračnicu na prometnom raskrižju", rekao je Luis Jimenez, 21-godišnji skladatelj koji je snimio video. "Samo nekoliko sekundi prije sudara, policajci su spasili pilota, a komad krhotine zamalo me pogodio".

Pilot je zadobio posjekotine i modrice, ali je u stabilnom stanju, javljaju lokalni mediji. U vlaku nitko nije ozlijeđen, prenose također lokalni mediji.

Video koji je policijska uprava Los Angelesa objavila na Twitteru pokazala je snimku kamere na kojoj policajci izvlače iz zrakoplova pilota koji krvari.

Odjel je pohvalio svoje službenike napisavši u tvitu da su "pokazali junaštvo i brzu akciju spašavajući život pilotu koji je prisilno sletio na željezničku prugu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. veljača 2022 06:05