‘GUŠTERICA LIZ‘

Vlasnica restorana otvarala šampanjac i slavila smrt kraljice, policija ju spašavala od linča

Otvorila je šampanjac i zaplesala dok je držala natpis ‘Gušterica Liz je mrtva, Londonski most je pao‘.

Jacki Pickett

 Facebook

Britanska kraljica Elizabeta II., koja je preminula jučer u 96. godini života, zaslužila je poštovanje ljudi diljem svijeta. Ipak, tijekom života sttekla je i protivnike.

Jedna od njih, antimonarhistica Jacki Pickett doživjela je napade nakon što je jučer otvoreno putem Facebook slavila smrt kraljice, javlja Daily Express.

Na društvenim mrežama objavila je snimku ispred vlastitog Fisch and Chips restorana, u naselju Muir of Ord na sjeveru Škotske, kako slavi smrt kraljice Elizabete II., nakon čega su je napali susjedi.

Otvorila je šampanjac i zaplesala dok je držala natpis ‘Gušterica Liz je mrtva, Londonski most je pao‘.

Bijesna rulja brzo se okupila ispred dućana te je izviždala i izvrijeđala Jacki Pickett.

Prema izvješćima, njezin izlog su gađali jajima, a upućen je i poziv policiji da rastjera okupljenu rulju. Jacki Pickett je morala zatvoriti dućan zbog zabrinutosti za vlastitu sigurnost.

Nakon smrti kraljice Elizabete II. u četvrtak poslijepodne, britanska nacija je u žalosti, a cvijeće i poruke sućuti ožalošćeni građani ostavljaju ispred kraljevskih rezidencija od Buckinghamske palaće do dvorca Balmoral.

U videozapisu koji je objavila Jacki Picket stoji ispred dućana u narančastoj majici s crno-bijelim hlačama kako drži natpis: ‘Lizard Liz is Dead and London Bridge has fallen‘. Pritom djeluje prilično ushićeno zbog vijesti o smrti Njezina Kraljevskog Veličanstva. Dok je govorila: ‘Londonski most je pao. Juhuu!‘, Jacki je zaplesala.

Žena iza kamere također vrišti od uzbuđenja dok Picket otvara šampanjac.

Jacki Picket u međuvremenu je obrisala video s Facebooka, ali to nije spriječilo korisnike da pokrenu lavinu loših recenzija na njezin restoran i kritiziraju njezin stav prema kraljici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:42