ZAVRŠILE NA SUDU

Vrtlarica i ljubavnica iz Bosne posvađale se zbog cvijeća: ‘Susjed, možete vi i bolje od ove debele krave!‘

Nakon što je ljubavnica ružno komentirala lončanice, dobila je četiri puta šakom u lice

Vrtlarenje

 Fabrice Lerouge/AFP

Vrtlarica Angela Williams (57) nazvala je ljubavnicu svog susjeda "debelom kravom" i udarila je šakom u lice nakon što su se posvađale oko njezinih lončanica.

Kada je Jasmina Vidović, rodom iz Bosne, ružno komentirala velike posude s biljkama ispred svoje kuće u Christchurchu, 57-godišnja vrtlarica nazvala ju je pogrdnim imenom prije nego što ju je četiri puta udarila šakom u lice. Njezin susjed, Peter Adams, već je ostavio poruku na vratima svoje susjede u kojoj traži da pomakne posude s biljkama jer su prepreka na putu do njegova stana. Ali je gospođa Williams strgnula poruku i vratila je natrag u njegov poštanski sandučić.

Svađa je eskalirala kada su Adams (62) i Vidović došli kući, a gospođa Vidović je ružno prokomentirala biljke. Kako stoji u sudskim zapisima, Williams je u to vrijeme obavljala poslove u svom prednjem vrtu i bila je skrivena od podgleda rešetkama. Kad je čula primjedbu, odjurila je do gospođe Vidović, nazvala je "debelom kravom", a svom susjedu poručila: "Zar ne možeš bolje od toga, Peter?", misleći pritom na njegovu "prijateljicu".

Vidović, koja je porijeklom iz Bosne i ima 40 godina, to je shvatila kao rasnu klevetu. Zatim je Williams nekoliko puta udarila šokiranu Vidović, koja je u tom trenutku držala vrećicu s rajčicama. Na kraju je imala modrice po licu i dobila je glavobolju.

Sljedećeg je dana Williams svome susjedu ostavila poruku na vratima i ispričala se za svoje 'ne baš damsko ponašanje'. Uhićena je zbog tog napada, a policiji je izjavila da je ošamarila susjedu u samoobrani.

Proglašena je krivom za napad nakon suđenja na sudu za prekršaje te joj je naloženo da plati žrtvi odštetu u iznosu od 100 funti, piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:36