BIZARNO

Vučić dobio živčani slom nakon što mu je direktor državne firme najavio da će u gradnji cesta pomoći ‘retrogradni Merkur‘

Zoran Drobnjak izjavio je da će retrogradni merkur pomoći u izgradnji cesta u Srbiji i time iznervirao predsjednika

Aleksandar Vučić

 Milos Miskov/AFP

Nakon što je v.d. direktora državne cestarske kompanije 'Putevi Srbije' Zoran Drobnjak izjavio da će "retrogradni Merkur" pomoći u izgradnji cesta u Srbiji, predsjednik Aleksandar Vučić mu je u neformalnom razgovoru poručio da više ne gostuje na televiziji, prenosi Nova.rs.

"Prije dva-tri tjedna sjedim kod predsjednika i razgovaramo. Tu je bio Zoran Drobnjak, direktor 'Puteva Srbije'. To je bilo prije otvaranja autoceste petlje Pakovaće. U jednom trenutku je Drobnjak rekao kako vjeruje u horoskop i kako se sad nalazimo u retrogradnom Merkuru", ispričala je premijerka Ana Brnabić u jednoj TV emisiji.

"I taj retrogradni Merkur će nam pomoći u izgradnji cesta. Meni je to bilo beskrajno smiješno. Predsjednik ne vjeruje što čuje svojim ušima od direktora jedne javne tvrtke. Završilo se to i zove on njega telefonom.

'Je li, kakav, bre, Merkur?', pita ga Vučić, a Drobnjak kaže: 'Pa retrogradni Merkur.'

'Kakav, bre, retrogradni Merkur? Jesi li ti, bre, normalan? Znaš li ti koliko para ulažemo u ceste, znaš li ti koliko mi radimo?'

'Jesam li bio dobar?', pitao ga je Drobnjak, na što je Vučić rekao: 'Bio si odličan, nemoj se više pojavljivati na televiziji'", ispričala je premijerka Brnabić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 07:55