POGODILE GA KRITIKE

Vučić obećao Milanoviću poslati glavicu kupusa: ‘Bilo bi dobro da su Hrvati kao mi‘

Vučić je, kako prenosi Tanjug iz Muenchena, poručio da je srbijanska politika "prava i vrhunska politika" i da bi bilo dobro da i Hrvatska takvu vodi

Vučić i Milanović na inauguraciji Milatovića

 Marko Marković/Cropix

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić odbacio je u subotu kritike hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića izrečene na račun politike susjedne zemlje i najavio da će mu poslati glavicu kupusa.

Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer se ne može odlučiti hoće li biti proeuropska ili proruska.

"Srbija sama ne zna što hoće. To nije nikakav hibridni rat, to je nekakva kalja, kupusara od politika. Dosta godina vode politiku izrazito proeuropski, onda izrazito proruski, a narod striže ušima. Nažalost, tako je", naglasio je hrvatski predsjednik.

Vučić je, kako prenosi Tanjug iz Muenchena, poručio da je srbijanska politika "prava i vrhunska politika" i da bi bilo dobro da i Hrvatska takvu vodi.

"Kupusarska politika - odlična politika. Mi volimo kupus, volimo jesti, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka, kad dođe sezona futoškog kupusa, poslat ću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode", rekao je Vučić.

On je, odgovarajući na novinarsko pitanje je li u Munchenu na sigurmnosnoj konferenciji bilo susreta s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem rekao da ga nije vidio, čak ni usput.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:31