‘POMOĆ GRAĐANIMA‘

Vučić objavio bizaran video u kojem jede parizer s ministrima: ‘Siniša, evo majonez‘

Njegovi vjerni pratitelji bili su oduševljeni ovim potezom u komentarima na objavu, pa se tu našlo poruka poput ‘Vučiću, parizeru!‘

Aleksandar Vučić jede parizer

 Screenshot Instagram/

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimku na kojoj sa svojim ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem jede parizer, čije je pojeftinjenje osobno najavio prošlog tjedna.

„Prethodno su Toma Momirović i Siniša Mali otišli u trgovinu i kao što smo i obećali, onima koji su to od nas zahtjevali, nije to bio naš hir, još su rekli da to ne smijemo i nećemo jesti… Kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dvije litre jogurta, dva kruha, dvije vrećice i majonez ‘Dobro’ i ukupno je cijena 585 dinara“, govori Vučić.

"Nešto što narod voli, nešto na čemu smo odrasli, nešto što ja i danas često jedem, posebno u avionu kad idem u inozemstvo tražim da mi naprave sendvič baš od ovakvog parizera. Ne radimo mi ovo da bismo pokazali da smo obični ljudi", poručio je Vučić u snimci. Ona je uslijedila nakon brojnih kritika da je milijunaš i da ne jede parizer.

"Stavimo majonez na pola kruha, evo Siniša", govori na kraju snimke prije nego što počinje jesti spomenuti parizer.

Sljedećeg tjedna pojeftinit će još deset važnih proizvoda, najavio je, a sretan je što može ‘pomoći svojim građanima‘.

Vučić je naveo i da je cilj objavljivanja videa ‘demantiranje svih laži‘ koje se objavljuju, pa i one da vlast ne smije jesti parizer jer je u pitanju hrana loše kvalitete, a on misli da je odlična.

Njegovi vjerni pratitelji bili su oduševljeni ovim potezom u komentarima na objavu, pa se tu našlo poruka poput ‘Vučiću, parizeru!‘, ‘Prijatno predsjedniče, svaka čast, prava gozba iz djetinjstva‘, no bilo je i onih koji su primijetili da samo Vučić od njih trojice nije ni zagrizao svoj sendvič s parizerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 12:31