POBJEGNE ČUVARIMA

Vučić otkrio što radi u ‘slobodno vrijeme‘: ‘Nekad se iskradem svom osiguranju i sam vozim auto po Beogradu...‘

Govorio je o svojoj energiji, spremnosti da se žrtvuje, a ono malo slobodno vremena, kako kaže, koristi kako bi obilazio radove po Beogradu

Aleksandar Vučić

 Screenshot Pink TV

Nakon što je jučer, u izjavi medijima sa Svjetskog gospodarskog foruma u Davosu, Aleksandar Vučić komentirao ukrajinsku krizu i njene posljedice za Srbiju, predsjednik Srbije izdvojio je i vrijeme kako bi opisao što voli raditi u slobodno vrijeme i koliko je umoran, javlja Nova.rs.

Nakon priče o pritiscima koje trpe Srbija i on osobno, nestašici šećera, Putinu i ekonomiji ("Zamislite da nismo izgradili plinovod. Jedino da uzmete uže i objesite se", rekao je, između ostalog Vučić, op.a.), Aleksandar Vučić je prešao na svoju omiljenu temu, a to je marljivost i rad - Aleksandra Vučića.

Govorio je o svojoj energiji, spremnosti da se žrtvuje, a ono malo slobodno vremena, kako kaže, koristi kako bi pobjegao od svog osiguranja i obilazio radove po Beogradu, navodi Nova.rs.

“Kad imate želju... Nekad se iskradem mojim čuvarima i sam vozim automobil da bih vidio što to još trebamo ispraviti. Ne mogu, onako sa zadnjeg sjedala, nisam dovoljno ni opušten… To radim da bih vidio i ukazao ljudima na nešto”, rekao je predsjednik Srbije, a potom prešao na priču o snovima.

“Onda shvatite da ponekad ne dijelite sasvim iste snove. Ali ne možete ljudima ni nametati i to nije fer s moje strane. Ako se netko umorio, ja sam se pomalo umorio, ali ne smijem sebi dozvoliti da se taj umor vidi po rezultatima”, rekao je Vučić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2023 23:05