‘od početka s nama‘

Vučić predložio novog predsjednika Srpske napredne stranke: ‘Znao sam mu i oca...‘

Vučić je rekao i da previše voli SNS i da nikada neće napustiti stranku, dok god je živ

Aleksandar Vučić

 Marko Markovic/Cropix

Dosadašnji predsjednik Srpske napredne stranke, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, predložio je Miloša Vučevića za novog lidera te partije, javlja N1.

Vučić je na Skupštini SNS, koja se održava u Kragujevcu, rekao da će Vučevića za predsjednika stranke i formalno predložiti po drugoj točki dnevnog reda.

„Ne trijumvirat, ne deseteročlano, pedesteročlano ili ne znam kakvo predsjedništvo, predlažem vam da za predsjednika SNS-a, a on će, naravno, konzultirajući se sa svima nama donijeti odluku o budućem rukovodstvu i Predsjedništvu, predlažem da izaberemo Miloša Vučevića“, rekao je Vučić obraćajući se prisutnim delegatima.

image

Miloš Vučević

Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia

„Što bih imao da vam kažem o našem Milošu, znam da je od početka s nama, da najbolje zna što je stranka, znam koliko voli SNS, znao sam mu i oca koji je bio jedan od najuglednijih odvjetnika, zajedno s ocem Maje Gojković, u Novom Sadu, znam iz koliko je dobre obitelji, znam koliko je odan SNS-u, ali i ideji samostalne, neovisne i prosperitne Srbije, siguran sam da će uz moju i vašu podršku moći obaviti veliki posao, i raditi još više i još snažnije“, rekao je Vučić obrazlažući svoj prijedlog.

Vučić je rekao i da previše voli SNS i da nikada neće napustiti stranku, dok god je živ.

„Kako kod činili, što god radili, uvijek ću biti s vama i uz vas. Samo mislim da je potreban nešto drugačiji pristup objedinjavanja većeg broja snaga onih koji se hoće izboriti za pobjedu rodoljubne, uspješne Srbije, koja će brinuti o svojim građanima“, kazao je on.

Istaknuo je i da je ponosan što je „sve ove godine vodio najbolju stranku u zemlji“.

„Ono sinoć (skup ‘Srbija nade’ u Beogradu) i ovo danas neću nikada zaboraviti“, rekao je Vučić.

Šesta Skupština SNS-a održava se danas u dvorani SBB Jezero u Kragujevcu, ali je u petak, pod okriljem noći, cijela dvorana rebrendirana i gdje god se nalazio naziv generalnog sponzora SBB-a, sve je promijenjeno u A. Vučić i SNS.

Kompanija SBB najavila je da će "s velikim žaljenjem" zbog toga prekinuti suradnju s gradom Kragujevcem, sve dok ga vodi ovakva vrsta političara, javlja N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2023 23:49