OPET DRAMA

Vučić prelomio: Daje ostavku, raspisuje izvanredne izbore i kandidira se za novu poziciju!?

Vučić, prenosi Blic, kaže da mu je dosta onih koji bi se bogatili na račun stranke, a okretali su leđa kad se trebalo boriti za državu i narod

Aleksandar Vučić

 Andrej Isakovic/AFP

U Srbiji bi već u rujnu mogli biti održani izvanredni izbori, doznaje srpski Blic neslužbeno u vrhu vladajuće Srpske napredne stranke (SNS).

Informacija o okvirnom datumu izbora dolazi nakon oštrog govora šefa stranke i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na sjednici vrha SNS-a, o čemu pišu Novosti, kako prenosi Blic.

"Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam stranački i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucjenama", poručio je Vučić.

Do najave potpune promjene aktualne političke slike u Srbiji došlo je tijekom analiziranja nedavne sjednice Narodne skupštine posvećene Kosovu. Vučić je rekao da je SNS bio usamljen u obrani državnih interesa te da je uz sebe imao narod.

Vučić je, također, rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi se željeli bogatiti na račun stranke, često se pozivajući na mene prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa", rekao je Vučić, kako prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 11:04