INTERNET GORI

Vučić priredio romantičnu večeru za premijera Španjolske, na Twitteru se šale da ga je pokušao zavesti: ‘Slatki su‘

Na Instagramu je srbijanski čelnik otkrio da je na večeri nastupila pjevačica Jelena Tomašević

Pedro Sanchez i Aleksandar Vučić

 Twitter

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u službeni posjet španjolskog premijera Pedra Sancheza, kojemu je između ostalog pripremio posebnu večeru uz glazbu. Nije trebalo dugo da na društvenim mrežama krene zezancija kako je Vučić pokušao zavesti gosta iz Španjolske.

Na Instagramu je srbijanski čelnik otkrio da je na večeri nastupila pjevačica Jelena Tomašević koja je otpjevala pjesmu na španjolskom ‘Un año de amor‘ (Godina ljubavi).

U jednoj sceni Vučić i Sanchez polagano hodaju pokraj drvene kuće uz noćne svjetiljke, a u pozadini se čuje prekrasan glas poznate pjevačice, koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2008. godine.

Romantični ugođaj na snimci ponukao je korisnike na društvenim mrežama da se našale na njihov račun tvrdeći da je Vučić pokušao zavesti Sancheza.

Prvi je to na svom Twitter profilu ustvrdio LeChou News, satirična rubrika briselskih novina na engleskom Brussels Times.

- Ovako izgleda neuzvraćena ljubav, komentirali su Belgijanci.

Drugi korisnik se našalio da bi Vučić i Sanchez trebali svoj odnos temeljiti na zajedničkom negiranju postojanja Kosova kao neovisne države.

- Slatki su zajedno, trebali bi prohodati. Pedro Sanchez i Aleksandar Vučić, nazvao bi ih od milja Sančić, komentirao je.

Snimku druženja sa španjolskim premijerom na svom je Instagramu objavio i sam Vučić.

- I jedna španjolska pjesma u izvođenju naše Jelene Tomašević, napisao je uz video, dok je uz drugi dodao kako su "spremili iznenađenje za svog dragog prijatelja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. srpanj 2022 20:45