PREDSJEDNIK SRBIJE

VUČIĆ TVRDI DA TENK ISPRED ZVEZDINOG STADIONA NEMA NIKAKVE VEZE S VUKOVAROM I HRVATSKOM 'To je histerična kampanja...'

 
 Peđa Milosavljević / CROPIX

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako je bio iznenađen "histeričnom kampanjom" zbog tenka ispred stadiona Crvene zvezde "Rajko Mitić" i ocijenio da tenk nema nikakve veze sa Hrvatskom, javlja N1.

"Iznenađen sam bio, gledao sam histeričnu kampanju - 'skupile se ubojice da slave Vukovar' i tako dalje. Nikakve veze ni sa kakvim Vukovarom ništa tamo nije imalo, niti tenk kojem je cijev zalivena, nema motor, nema veze sa Hrvatskom niti dijelom Republike Srpske Krajine. Sve što je objavljeno bila je notorna laž", rekao je Vučić.

On je istaknuo kako bi više volio da su navijači Crvene zvezde izabrali nešto drugo kao simbole, ali da oni sami odlučuju te da do sada nisu uradili ništa protiv zakona.

Vučić tvrdi kako CSKA iz Moskve ima tenk na stadionu, Arsenal topove ispred stadiona, kao i da Borussija Dortmund ima tenk kao simbol i to sa oznakama "koje podsjećaju na neka prošla vremena".

Govoreći o vozilu u kojem su se vozili igrači Crvene zvezde poslije prolaza u Ligu prvaka, Vučić je rekao da to nije oklopno vozilo, već "tamić" koji je dorađen šperpločama.

Poručuje da o tome govore oni koji ne žele pričati o uspjesima Srbije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:16