KNJIGA RATNOG ZLOČINCA

Vučićev propagandist: ‘Čista montaža! Nisam mrdnuo s Krka, kakav bih to ja bio čovjek...‘

Na Facebook profilu Filipa Rodića objavljena je slika Miloševićeve knjige na Oliverovom grobu. Beogradski novinar sada se izvlači...‘

Filip Rodić

 Cropix

Vučićev propagandist i kolumnist Večernjih novosti te urednik tjednika Pečat, Filip Rodić komentirao je medijske natpise o tome da je prilikom posjeta Veloj Luci otišao na grob Olivera Dragojevića i tamo ostavio zbirku govora Slobodana Miloševića ‘Godine raspleta‘.

Za srpske ‘Novosti‘ izjavio je da niti je bio na Oliverovu grobu, niti je tamo ostavio Miloševićevu knjigu.

- Ta fotografija s groba iz Vele Luke čista je montaža! Ona nikada nije bila na mom profilu. Prvog kolovoza mojoj je supruzi bio rođendan i nismo mrdnuli nigdje s Krka. Ne znam kome je i zbog čega bilo potrebno izmišljanje ovakvog skandala i ne znam zašto sam iskorišten baš ja. Posebno me pogađa jer imam rodbinu u Hrvatskoj, koja je uznemirena i uvrijeđena, rekao je Rodić.

Dodao je i da stoji iza svake riječi koju je napisao, da otvoreno zastupa prosrpske stavove, ali da ne gaji šovinizam prema Hrvatima.

- Kakav bih ja to čovjek bio kada bih na jednom grobu odavao počast mrtvima (Jasenovac, op. a.), a drugi na ovaj način oskvrnjavao. To nije u mome stilu, to nije stil čestitog čovjeka, zaključuje Rodić, prenose Novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:14