‘ZAZUZELI SU IH!‘

Vučićeva paranoja raste, kaže da će vlast organizirati prosvjed ispred RTS-a?! ‘Pogledajte što lajkaju njihovi voditelji‘

ovo nije prvi put da Vučić izražava nezadovoljstvo odnosom RTS-a prema prosvjedima "Srbija protiv nasilja".

Aleksandar Vučić

 Andrej Isakovic/Afp

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedjeljak na TV Happy da četiri od pet voditelja RTS-ovog Dnevnika na društvenim mrežama "lajkaju" prosvjede "Srbija protiv nasilja", piše N1.

- RTS zauzeli! Nisu fizički ušli, ali mentalno. Pogledajte im samo – imaju četiri voditelja Dnevnika koji im lajkaju prosvjede, četiri od pet, ja mislim, koliko ih ima, rekao je Vučić.

Dodao je i da vlast stoga razmišlja kada će organizirati prosvjede ispred javnog servisa.

Inače, ovo nije prvi put da Vučić izražava nezadovoljstvo odnosom RTS-a prema prosvjedima "Srbija protiv nasilja". Krajem svibnja je na Pinku rekao da bi i sam potpisao zahtjev opozicije za smjene na RTS-u.

- Potpisat ću im, jer mislim da je RTS postao, hajde kao predsjednik, bit ću blaži… Mislim da je RTS postao veoma, veoma pristran na njihovu stranu i to je jedino što mogu reći. Nisam razumio što protestiraju, ali oni to iz hira. To oni naučili, još od Mitevića, hajde da idemo, pričamo nešto, pričamo gluposti…, rekao je Aleksandar Vučić.

Tada je rekao i da se Dnevnik RTS-a 27. svibnja pet puta uključio u prosvjed koji je održan u okolini sjedišta javnog servisa, i da to ima "još samo u Sjevernoj Koreji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 21:33