‘ZEMLJO, OTVORI SE!‘

Vučićeva zastupnica postala hit na društvenim mrežama: ‘Sad ću vam objasniti kako funkcionira turbo kružni tok!‘

Video Staše Stojanović iz Skupštine ekspresno je postao viralan

Staša Stojanović

 Screenshot/

Staša Stojanović, zastupnica iz stranke Aleksandra Vučića, iskoristila je vrijeme u Skupštini kako bi govorila o važnoj temi - turbo kružnom toku u Novom Sadu.

Stojanović je o turbo kružnom toku govorila tijekom rasprave o smjeni ministra Radeta Baste.

Objašnjavajući zašto će glasati za smjenu Baste, rekla je kako je važno da svaki ministar radi za državu koju predstavlja, jer je Vladi Srbije potrebno jedinstvo i manje disonantnih tonova, te podrška onome što se definira kao državna politika.

Za SNS je, prema njenim riječima, državna politika briga za građane, što se najbolje ogleda kroz lokalnu politiku, a posebno je istaknula Novi Sad. Svoje mjesto u njenom govoru dobio je i - turbo kružni tok, piše 021.rs.

Rekla je da je Novi Sad prvi u nekoliko stvari, među kojima je i ova prometnica. A onda je posve ozbiljno odlučila svima objasniti kako se vozi kroz turbo kružni tok. Video je, naravno, odmah postao viralan.

"Pred samim raskrižjem, ali i u samom kružnom toku, signalizacija pokazuje kojom trakom se krećemo te do ulaska u kružni tok, kao i do izlaska iz njega, idemo tom trakom. To je zaista jedna velika olakšavajuća okolnost, pogotovo za sve nove vozače, vozače početnike koji se jako boje ulaska u kružni tok“, objasnila je Stojanović.

Ovo su neki od komentara ispod videa:

- O Bože, mene je sramota.

- Hit! Nema dalje, što li će šef reći na ovo!

- Zemljo, otvori se!

- Jadan ovaj narod...

- Al‘ se oni zaje**** o našem trošku...

- Pomiješala s toboganom u aqua parku.

A jedan korisnik je objavio i video koji sjajno pokazuje kako taj kružni tok funkcionira u stvarnosti:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 09:39