VERBALNI OBRAČUN

Vučiću se Milanović uvukao pod kožu, silno želi da baš njegova bude zadnja: ‘Kako sam postao zlikovac...‘

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić nastavio je u intervjuu za Kurir verbalni rat s hrvatskim kolegom Zoranom Milanovićem
Aleksandar Vučić
 Milos Miskov/ANADOLU AGENCY/Anadolu Agency via AFP

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić nastavio je u intervjuu za Kurir TV verbalni rat sa svojim hrvatskim kolegom Zoranom Milanovićem. Kako je rekao, Milanović ga napada zato što se iznenadio snažnom napretku Srbije.

- I onda je Vučić postao zlikovac, rekao je srpski predsjednik.

Tvrdi i kako su u hrvatskom tisku samo danas izašla 122 teksta o njemu, a uvjeren je da zna i razlog.

- Zabrinuti su jer nema njihove pune dominacije na Balkanu kao što je to bio slučaj za vrijeme nekih drugih predsjednika Srbije. Ja njima na uvrede ne želim uzvraćati uvredama, poručio je Vučić.

- Ne smeta mi što sam tema Zorana Milanovića i Mila Đukanovića, to govori da ih je neka velika muka natjerala, a to je da Srbija više nije vreća za udaranje, da ne mogu računati na sigurnu mrežu kriminala i ja sam zadovoljan zbog toga, izjavio je Vučić u razgovoru za Kurir TV.

Spominjao je i "napade hrvatskih medija" na njegovu obitelj.

- Napisali su: Vučić je svom sinu Vukanu dao ime po najstarijem sinu Stefana Nemanje i time je Vučić htio reći da je on nastavljač velikosrpskih težnji. Oni bi mi valjda htjeli određivati i imena. Dosta s nam toga određivali i '41. i '92., previše bi bilo da mi određuju i imena sinova. I Danilo i Vukan će s ponosom nositi svoja imena, neće ih mijenjati, poručio je Vučić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 04:42