CIJENA VEĆ OD 20 EURA

WIZZ AIR U TUZLI USPOSTAVLJA STALNU BAZU Otvaraju se nove linije do Muenchena, Osla, Stockholma i Frankfurta

 Arpingstone/Wikipedia

SARAJEVO - Mađarski niskotarifni zračni prijevoznik Wizz Air u Tuzli će uspostaviti svoju stalnu zrakoplovnu bazu, a uz postojećih pet od lipnja iduće godine otvorit će još četiri linije za različita europska odredišta, najavili su u četvrtak predstavnici te tvrtke, uprave zračne luke u Tuzli i Tuzlanske županije.

Wizz Air i zračna luka u Tuzli potpisali su petogodišnji ugovor o suradnji, a komercijalni direktor mađarskog zračnog prijevoznika Gyorgy Abram potvrdio je kako su iznimno zadovoljni rezultatima suradnje koja je započela 2013. godine.

"Do danas smo prevezli preko 180 tisuća putnika", kazao je Abram iznoseći procjenu kako će uvođenjem novih letova njegova tvrtka imati gotovo četvrtinu udjela u ukupnom putničkom zračnom prometu u BiH.

Do sada se s Wizz Airom iz Tuzle moglo letjeti ka Baselu, Dortmundu, Malmou, Eindhovenu i Goeteborgu, a od lipnja iduće godine otvaraju se stalne linije prema Muenchenu, Oslu, Stockholmu i Frankfurtu.

Kako je to uobičajeno Wizz Air će svoje putnike prevoziti do manjih zračnih luka u okolici tih gradova, a početne cijene karata u jednom pravcu su 39,99 KM (oko 20 eura).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 22:06