POSLOVNA REVOLUCIJA

Wizz Air uvodi jednu od najvećih novosti u zračnom prometu!

Pretplata mora trajati najmanje šest mjeseci te se obnavlja svaki mjesec

Ilustracija

 Actionstock/Alamy/Alamy/Profimedia/Actionstock/alamy/alamy/profimedia

Niskotarifni avio-operater Wizz Air u svojoj ponudi će od mjeseca svibnja imati i model pretplate - putnici će kroz period od šest mjeseci moći uplaćivati paušalni iznos, a zauzvrat će svaki mjesec moći odabrati jedan let, u jednom smjeru ili povratni.

Model pretplate Wizz Air MultiPass zasad će biti moguć samo na letovima na domaćim linijama u Italiji te internacionalnim prema Poljskoj, a putnici će na raspolaganju imati četiri opcije - odabrati pretplatu koja uključuje samo kartu, zatim model karta plus prioritetni ukrcaj, karta i kofer do 20 kilograma ili model koji uključuje sve opcije.

Kako piše portal Travelpuls, oni koji se odluče na pretplatu, prvu kartu mogu kupiti odmah, s time da let može biti najmanje pet dana od dana kupovine. Pretplata mora trajati najmanje šest mjeseci te se obnavlja svaki mjesec.

- Putnici ovime za fiksnu cijenu dobivaju odličnu ponudu za nadolazeću ljetnu sezonu, a istvremeno ne trebaju nadgledati cijene i planirati putovanje puno ranije kako bi dobili najbolju ponudu. Zahvaljujući pretplati putnici mogu vrlo jednostavno odabrati let u poslovne ili odmorišne svrhe - stoji u priopćenju ove kompanije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:34