KAKVA ELEGANCIJA

Zaharova slavi 47. rođendan, a društvene mreže opet preplavile slike njezinog bizarnog vjenčanja

Na prilično vulgarnim fotografijama Zaharova nosi kratku vjenčanicu i pozira s mužem kao da se snimaju za OnlyFans

Maria Zaharova s mužem Andrejem

 Twitter/

Marija Zaharova, glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova i odana Putinova pomoćnica, jučer je proslavila 47. rođendan, a na društvenim mrežama ponovno se šire fotografije njenog prilično čudnog vjenčanja.

Vjenčanje je održano 2005., na njemu nije bilo uzvanika, no u pozadini se vidi slika Vladimira Putina.

Zaharova je prije nekoliko godina na svom Facebook profilu podijelila fotografiju s vjenčanja kojom je obilježila godišnjicu. No tada je objavila samo svoju portretnu fotografiju.

Nekoliko dana kasnije fotograf Nikolaj Komisarov, kojeg je Zakharova angažirala jer je bio zaposlen u ruskom konzulatu u New Yorku, objavio je preostale fotografije jer je mislio da to smije. Međutim, kasnije je kazao da mu je Zaharova zbog objavljenih fotografija čak i prijetila.

Fotografirali su se u ruskom konzulatu

Njezine fotografije s vjenčanja prilično su vulgarne. Mlada nosi kratku bijelu vjenčanicu, bijele čarape i dugačke rukavice. Ima i vrlo tanke obrve iscrtane olovkom, a za mladence je unajmljena i bijela limuzina.

Njen suprug je biznismen Andrej Zaharov. Vjenčali su se 7. studenog 2005. u New Yorku, gdje je Zaharova tada bila zaposlena. Fotografiranje vjenčanja obavljeno su u ruskom konzulatu pa se u pozadini fotografija vidi i portret ruskog predsjednika Putina.

Zaharova je tada rekla da njen partner ne živi u SAD-u, već je došao u SAD kako bi se vjenčali. Otkrila je i da je na vjenčanju bilo ‘uzvanika koliko treba - samo dvoje‘. Zaharovi danas imaju kćer Marijanu koja se rodila 2010. godine.

Od 2015. Marija Vladimirovna Zaharova je glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova. Poznata je po tome što je opetovano kritizirala NATO i nudila kontroverzne odgovore na novinarska pitanja o ruskoj invaziji na Ukrajinu.

Nekoliko dana prije početka invazije ismijavala je zapadne medije koji su objavili da se Rusija sprema za rat s Ukrajinom. Podrugljivo je pitala kada će Rusija napasti kako bi znala kada planirati godišnji odmor.

Dan prije invazije, Europska unija ju je prozvala središnjom figurom ruske propagande, jer je javno poticala napad na Ukrajinu. Zajedno s još nekim istaknutim medijskim osobama stavljena je na popis ljudi kojima je zabranjeno ući u zemlje EU, a zamrznuta im je i sva imovina.

2016. šalila se na račun Židova na ruskoj državnoj televiziji i rekla da su rezultati predsjedničkih izbora u SAD-u rezultat ruske židovske zavjere. Čak je govorila stereotipnim židovskim naglaskom, zbog čega su uslijedile žestoke kritike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2024 16:41