FRANCUSKA DOBIVA NOVU PRVU DAMA

ZALJUBLJENI DRŽAVNIK Francois Hollande će na 60. rođendan oženiti glumicu?

Francuski predsjednik je s Julie Gayet varao svoju partnericu Valerie, koja je zbog toga slomljena završila u bolnici
 AFP

Francuski predsjednik Francois Hollande navodno se planira oženiti svojom ljubavnicom, glumicom Julie Gayet. Obred će biti skroman, pišu francuski mediji, a zakazan je za 12. kolovoza, na Hollandeov 60. rođendan.

Informaciju o vjenčanju potvrdili su, prenosi britanski Daily Mail, i u Hollandeovoj socijalističkoj stranci, u kojoj tvrde da “već tri mjeseca slušaju o tome da on namjerava formalizirati tu vezu”.

Na Carlinom tragu

Hollandeov privatni život intrigira francusku, ali i svjetsku javnost, i to već mjesecima, točnije od siječnja kada se otkrilo da Hollande sa 42-godišnjom Gayet vara svoju dugogodišnju partnericu Valerie Trierweiler (49). Trierweiler je kasnije, emocionalno slomljena tim otkrićem, čak završila i u bolnici na kojih tjedan dana, dok se aktualna predsjednikova ljubavnica povukla iz javnog života, ulažući istodobno tužbe protiv medija koji su objavili fotografije koje su raskrinkale njihovu aferu.

Zanimanje za Hollandeov ljubavni život intenziviralo se nakon 14. srpnja, kad su novinari Hollandea u intervjuu uživo pitali što se događa na ljubavnom planu.

- Kada budem imao informaciju, podijelit ću je s vama, no sada je nemam - rekao je Hollande, koji dosad nije pokazivao zainteresiranost za brak, pa čak ni u vezi sa Segolene Royal, još jednom svojom bivšom partnericom, a sad aktualnom ministricom ekologije, s kojom ima i četvero djece. Ako se konačno odluči na taj korak, a mogao bi jer upućeni tvrde da osjeća sve veći pritisak zato što službene predsjedničke angažmane obavlja sam, bez službene pratilje, Elizejskom bi palačom ponovno mogla vladati “slavna prva dama”, kao što je to svojedobno radila Sarkozyjeva Carla Bruni, bivši supermodel i pjevačica.

Sinovi u svađi

U međuvremenu, javnost svojim ispadima na društvenim mrežama zabavljaju i Sarkozyjev sin Louis (16) i Leonard Trierweiler, sin bivše Hollandeove partnerice, koji se već neko vrijeme međusobno časte uvredama na svim poljima - od roditeljskog do Svjetskog nogometnog prvenstva. Svađa je kulminirala prošlog tjedna, nakon što je Louis Sarkozy na Twitteru proslijedio članak o tome kako je Valerie Trierweiler francuske porezne obveznike prošle godine koštala kojih 600 tisuća eura, među ostalim jer je imala četiri tjelohranitelja i pet osobnih pomoćnika. Dvojica ‘“predsjedničkih” tinejdžera čak su na kraju došli do zaključka da bi cijelu stvar trebali riješiti šakama, a mediji su im poručili da se “ni jedan ni drugi nemaju pravo uplitati u tako ozbiljna politička pitanja”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:32