PRIČA S N. ZELANDA

Zaposlenik McDonald‘sa snimao što se odvija u restoranu: ‘Ovo su tri stvari koje niste znali‘

Sad znam da svaki put čuju našu svađu kad ne znamo što bismo naručili, našalio se jedan korisnik TikToka
McDonald's
 Kenzo Tribouillard/AFP

Jedan TikTok korisnik na svom je korisničkom računu pod imenom @Charlton.a otkrio tri tajne McDrive naručivanja u McDonald'su, najpoznatijem lancu brze hrane, prenosi The Sun.

Prvo, u njegovom videu može se vidjeti da zaposlenici McDonald'sa mogu čuti sve što govorite - čak i kad je njihov mikrofon isključen.

Charlton na snimci nosi svoju radnu uniformu, nudeći tako jedinstvenu perspektivu usluge brzog naručivanja.

Drugo, kako bi sustav naručivanja održali brzim, zaposlenici ovog popularnog lanca brze prehrane kroz prozor McDrivea imaju instalirane kamere koje fotografiraju svakoga tko se približi prozoru za naručivanje.

Kupci tako imaju snimljenu fotografiju u stilu mugshota za volanom, ali samo zato da bi osoblje znalo kome predati koje narudžbe.

Zadnje priznanje koje je otkrio je to da na Novom Zelandu postoji mogućnost kupnje kuharice u samom lancu prehrane. Tako fanatici brze prehrane mogu rekreirati svoja omiljena jela iz McDonald'sa i kod kuće.

Njegov eksplozivni videozapis izazvao je pomutnju na društvenim mrežama kad je otkrio da zaposlenici čuju razgovor mušterija čak i dok međusobno pričaju u automobilu. Korisnici su brzo podijelili svoju zabrinutost u komentarima.

"Žao mi je, McDonald's", napisao je jedan korisnik.

"Sad znam da svaki put čuju našu svađu kad ne znamo što bismo naručili", našalio se drugi korisnik TikToka.

Treći je napisao: "Stvarno?! Rekao sam stvari koje nitko nikad nije trebao čuti".

U raspravu su se uključili i drugi zaposlenici McDonald'sa koji su potvrdili Charltonove tvrdnje i sugerirali da će lanac doživjeti "100-postotni rast prodaje" misterioznih knjiga recepata.

No nisu svi bili tako sigurni, a jedan zaposlenik McDonald'sa je u komentaru napisao: "Sad će mi dolaziti kupci koji traže knjige s receptima u mojoj poslovnici, a mi ih nemamo!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:31