KRALJEVSKE ZARUKE

ZARUČILI SU SE PRINC HARRY I NJEGOVA DJEVOJKA MEGHAN MARKLE! Pljušte čestitke iz kraljevske obitelji: 'Želimo im svu sreću, vrlo smo uzbuđeni'

 REUTERS

Iz Londona stiže vijest koju su svi revni pratitelji događanja na kraljevskom dvoru s nestrpljenjem očekivali: zaručili su se princ Harry i njegova djevojka, glumica Meghan Markle. Vjenčanje je najavljeno za proljeće 2018, najavio je ponosni otac princ Charles u priopćenju.

Harry (33), trenutačno peti na redu za britansko prijestolje, i Meghan, najpoznatija po ulozi u američkoj seriji o pravnicima "Suits" zaručili su se početkom mjeseca, navodi se u priopćenju.

- Princ Harry obavijestio je o tome Njezino Kraljevsko Veličanstvo i druge članove uže obitelji. Princ Harry također je tražio blagoslov roditelja gospođice Markle, navodi se.

- Presretni smo zbog Harryja i Meghan, želimo im svu sreću, napisali su u zajedničkom priopćenju kraljica Elizabeta II i princ Phillip.

Harryjev brat William i njegova supruga Kate također su izrazili sreću zbog para u priopćenju.

- Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su vrlo uzbuđeni zbog para. Bilo je divno upoznavati Meghan i vidjeti koliko su ona i Harry sretni zajedno.

Harry i Meghan upoznali su se u srpnju 2016. godone preko zajedničkih prijatleja.

Princ je u javnosti potvrdio vezu s Meghan nekoliko mjeseci kasnije nakon što su ih 'provalili' mediji, koji su počeli zadirati u privatni život američke glumice. No par se prvi put u javnosti službeno zajedno pojavio u Torontu, na sportskim igrama za ozlijeđene ratne veterane Invictus Games.

- Izuzetno smo sretni zbog Meghan i Harry. Naša kći uvijek je bila draga i srdačna osoba. Njezina veza s Harryjem, koji joj je vrlo sličan, veliki je izvor radosti za nas, kao njezine roditelje, naveli su u priopćenju roditelji glumice Thomas Markle i Doria Ragland.

- Želimo im sretan život i vrlo smo uzbuđeni što će zajedno dijeliti budućnost, dodaje se u njihovu priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:20