UŽAS U ŠKOLI U SAD-U

Zavela dječaka i mjesecima ga silovala: Sve je počelo na školskoj ekskurziji, a mobitel je otkrio detalje

Učenik je priznao da je imao romantičnu i seksualnu vezu sa Schutte, koja je započela u njezinoj kući

Kelly Ann Schutte

 Screenshot: Youtube

Srednjoškolska savjetnica u jugoistočnoj Pennsylvaniji Kelly Ann Schutte (35) optužena je za seksualni napad na učenika (14), piše Daily Mail.

Sudski dokumenti navode da je veza između njih započela tijekom školske ekskurzije u jesen 2022., tijekom koje je Schutte sjedila pokraj maloljetnika u autobusu.

Dokumenti su otkrili detalje intimne veze između Schutte i učenika, koju je prijavila učenikova majka koja je sve rekla vlastima kada je saznala da je njezinog sina nedolično ljubila i dodirivala njegova srednjoškolska savjetnica.

Učenik je tada priznao da je imao romantičnu i seksualnu vezu sa Schutte, koja je započela u njezinoj kući.

Schutte bi također navodno pozvala učenika u svoj ured tijekom školskih sati, zbog čega je propuštao nastavu.

Dokumenti otkrivaju da se neprimjerena veza ovog savjetnice i učenika nastavila čak i kada je nastava prekinuta za ljeto.

Njih su dvoje ostali u kontaktu preko aplikacija kao što su Canvas i Snapchat.

Navodni seksualni kontakt događali su se, između ostalog, u Schutteinom automobilu dok je bio parkiran ispred lokalnog supermarketa, njezinom domu, pa čak i učenikovoj spavaćoj sobi, dok je njegova obitelj bila odsutna..

Cijeli skandal je otkriven dok su se ljubili u njenoj kući. Sve to primijetio je član kućanstva 35-godišnjakinje koji je uletio u prostoriju i potjerao tinejdžera. On se tada sakrio iza automobila i čekao da po njega dođu roditelji kojima je sve priznao. Oni su otišli na policiju koja je idući dan pokucala na vrata Kelly Ann Schutte i odvela je.

Tužitelji tvrde da su na mobitelu pronađene fotografije i dokazi koji otkrivaju da su njih dvoje bili u vezi. Sudac je odredio 25.000 dolara jamčevine, a Kelly će po više članaka optužiti za seksualni napad na osobu mlađu od 16 godina, a prijeti joj i više godina zatvora.

Školski okrug Pennridge objavio je prošlog tjedna izjavu u kojoj otkriva da je Schutte suspendirana.

U priopćenju se kaže da je okrug svjestan optužbi od srpnja, što je potaknulo odluku da se savjetnicu suspendira do završetka istrage.

U odgovoru na optužbe protiv Schutte, škola je objavila sljedeće:

- Iako se suzdržavamo od donošenja preuranjenih prosudbi o postupcima člana osoblja koji se suočava s kaznenim progonom, ključno je ponoviti stav okruga protiv bilo kakvog neprikladnog kontakta između zaposlenika školskog okruga Pennridge i učenika. Takvo ponašanje se neće tolerirati, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. studeni 2023 22:18