‘IZGLEDAŠ DIVNO, ALI...‘

‘Zbog mojih velikih grudi otmjeni restoran me prekrio šalom. Dali su mi ga iz odjela ‘izgubljeno-nađeno‘‘

Sa svojim pratiteljima je podijelila i kakav je točno outfit odabrala za odlazak na večeru, a radilo se o kratkom zelenom topu

Djevojka dobila šal u otmjenom restoranu da prekrije grudi

 Screenshot TikTok/slayraslaye

Jedna je žena na TikToku podijelila svoje neugodno iskustvo iz restorana kada se prošle godine pojavila u, prema njenom mišljenju, ‘otmjenoj‘ odjeći, a onda su joj rekli da se pokrije jer je prekršila kodeks odijevanja. Taj je video ponovno postao hit na društvenim mrežama, a mišljenja su podijeljena.

Ona je, naime, na TikToku podijelila video isječak u trajanju od 7 sekundi na kojem se vidi da prekriva lice rukama nakon što je dobila opasku da nije dovoljno prikladno odjevena za otmjeni restoran.

"Kada u otmjenom restoranu postoji kodeks odijevanja. Da, ovaj šal pripada restoranu. Nisam znala da je ovdje ovako", poručila je putem TikToka i pokazala kako se morala zaogrnuti šalom koji su joj posudili u restoranu, a koji se nalazio u njihovu odjelu ‘izgubljeno i nađeno‘.

@slayraslaye Yes this scarf belongs to the restaurant… i didn’t know these were the vibes #SummerMashup #fypシ ♬ original sound - pippa and beatrice <3

Sa svojim pratiteljima je podijelila i kakav je točno outfit odabrala za odlazak na večeru, a radilo se o kratkom zelenom topu. Video je pregledan više od 700 tisuća puta, a mnogi su joj poručili u komentarima da nisu iznenađeni što joj je rečeno da se pokrije.

"Izgledaš predivno, ali nijedan takav restoran ne bi dozvolio taj top", glasio je jedan od komentara.

image

Djevojka dobila šal u restoranu zbog neprimjerenog outfita

Screenshot TikTok/slayraslaye

"Da ja odem u otmjeni restoran, ne bih željela da drugi gosti izgledaju kao da su u noćnom klubu", glasio je drugi.

U travnju je djevojka također doživjela jedan incident zbog svojih velikih grudi kada joj je tijekom proslave rođendana jedna žena prišla i rekla joj da njezine velike grudi ‘odvlače pažnju‘ te se uvrijeđeno preselila za drugi stol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:03