PANIKA U FRANCUSKOJ

Zbog perverznog pacijenta evakuirali bolnicu: ‘Svašta sam vadio ljudima iz rektuma, ali ovo...‘

Predmet koji su liječnici izvukli bio je dug gotovo 21 centimetar i širok više od 5 cm

Izvađena granata/Ilustracija

 Screenshot Twitter/afp/

Francuska bolnica djelomično je evakuirana u subotu nakon što je stariji građanin stigao s artiljerijskom granatom iz Prvog svjetskog rata u rektumu, piše New York Post.

88-godišnji pacijent posjetio je bolnicu Sainte Musse u Toulonu kako bi uklonio antikni eksploziv, no umjesto toga izazvao je ‘strah od bombe‘, izvijestila je francuska publikacija Var-Matin.

- Uzbuna je trajala od 21 do 23:30 sati u subotu navečer, što je zahtijevalo intervenciju osoblja za deaktiviranje bombi, evakuaciju odraslih i pedijatrijskih hitnih slučajeva, kao i preusmjeravanje hitnih slučajeva - izjavio je glasnogovornik bolnice.

- Morali smo upravljati rizikom u reaktivnom okviru, poduzeli smo sve mjere opreza - dodao je predstavnik bolnice.

Stručnjaci za uklanjanje bombi na mjestu događaja utvrdili su da postoji mala mogućnost da granata eksplodira u čovjeku.

- Umirili su nas rekavši nam da se radi o kolekcionarskom predmetu iz Prvog svjetskog rata, koji je koristila francuska vojska - naveli su iz bolnice.

Zaprepašteni liječnici su nakon toga započeli proces pokušaja uklanjanja predmeta - koji je bio dug gotovo 21 centimetar i širok više od 5 cm - iz muškarčeva rektuma.

Vjeruje se da je perverzni pacijent ubacio predmet u svoj anus radi seksualnog užitka.

- Jabuka, mango ili čak limenka pjene za brijanje... Navikli smo nalaziti neobične predmete umetnute tamo gdje ne bi trebali biti. Ali granata? Nikada! - izjavio je jedan liječnik.

Liječnici su bili prisiljeni odvesti starijeg čovjeka na operaciju te mu razrezati trbuh kako bi izvadili relikviju. Kako javljaju iz bolnice, sada je ‘dobrog zdravlja‘ i očekuje se da će se potpuno oporaviti od operacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:31