OŠTRE OPTUŽBE

'ZBOG TE GLUPAČE IZGUBILI SMO 600 TISUĆA DOLARA!' Vlasnik kruzera sto posto je uvjeren da je Britanka sama skočila,obrazložio je i zašto

 
 Obalna straža RH/Facebook

Majka predsjednika tvrtke Norwegian Cruise Line, vlasnika kruzera Norwegian Star, kaže da britanska stjuardesa Kay Longstaff (46) nije pala u Jadransko more već da je skočila, prenosi Daily Mail.

"Nije ona pala. Skočila je", rekla je 83-godišnja neimenovaca gospođa za Daily Telegraph. Gospođa je na ovaj način istupila jer ju je "naživciralo" što se tvrtku Norwegian Cruise Line nepravedno drži krivom za slučaj te je istaknula koliko ih je cijeli incident koštao.

"To je Norwegian Cruise Line koštalo 600 tisuća američkih dolara. Ta glupa žena. Razgovarala sam sa (55-godišnjim sinom Andrewom Stuartom) tijekom ručka. On je rekao da je to "fake news". Rekao je da nije mogla pasti. Morali biste poduzeti određene korake da biste se popeli preko ograde. Rekao je da je skočila u vodu."

Podsjetimo, Kay Longstaff pala je s 20 metara visine u more gdje je provela 10 sati. Cijelu noć. Navodno je prije nesretnog događaja pila cijeli dan, a za HRT je izjavila da je s broda slučajno pala. Članovi posade su na društvenim mrežama napisali da nije baš izgledno da je uspjela pasti sa sedmog kata palube.

"Nije pala, skočila je. Drama se dogodila u mojoj smjeni. Susretao sam je tijekom cijelog tjedna i pričao s njom više puta. Cijelo to vrijeme svađala se sa svojim dečkom", napisao je Daniel Punch na Facebooku, što je prenio Daily Mail.

Insinuacije članova posade da je stjuardesa bila alkoholizirana, da je na palubi ostavila svoju torbicu i putovnicu te zapravo skočila potvrdio je i Kayin bivši dečko, 46-godišnji Luke Hopkins, koji je izjavio da ona ima problematičnu prošlost. Drugi putnici, pak, tvrde da se da Britanka svađala sa svojim sadašnjim dečkom prije nego što je završila u moru.

U tijeku je istraga incidenta, a Longstaff se trenutno nalazi u Veneciji. Prije odlaska u Italiju, britanska je stjuardesa određeno vrijeme provela na promatranju u pulskoj općoj bolnici na zatvorenom odjelu psihijatrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:58