TUCKER CARLSON DIVLJA

‘Zelenski je u Bijelu kuću ušao odjeven kao da vodi striptiz klub! Zašto ga nisu izbacili? Ponizio nas je‘

Koliko nam je svima poznato, nitko se prije nije obratio Kongresu Sjedinjenih Država u trenirci, kazao je Carlson Tucker

Volodimir Zelenski i Carlson Tucker

 Profimedia

Danas rano ujutro po našem vremenu, u povijesnom osobnom obraćanju na sjednici Kongresa, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je zahvalio SAD-u na pomoći njihovoj zemlji u borbi protiv ruske invazije. Dok Ukrajina ulazi u brutalnu zimu Zelenski, odjeven u svoju karakterističnu ratnu kombinaciju, istaknuo je važnost posljednje američke pomoći Ukrajini.

No, desničarska zvijezda Fox Newsa Tucker Carlson nikako nije mogao prijeći preko toga kako je ukrajinski vođa bio odjeven, piše Yahoo.

“Koliko nam je svima poznato, nitko se prije nije obratio Kongresu Sjedinjenih Država u trenirci. No očito Zelenskog političari vole puno više nego vas”, obratio se gledateljima Carlson.

Valja podsjetiti kako je tijekom rata u Ukrajini Carlson neprestano ponavljao ruske propagande floskule i promovirao teorije zavjere o američkoj pomoći Ukrajini. Ne treba zato iznenaditi kako je Carlson bio ogorčen zahtjevom Zelenskog za više novca i oružja, te je iskoristio priliku da ga napadne.

"Cijeli smisao ovoga posjeta je da se dodvorimo čovjeku koji izgleda kao ukrajinski upravitelj striptiz kluba i da mu još damo milijarde dolara iz vlastitog raspadajućeg gospodarstva. Zašto ga nisu izbacili? Teško je, možda i nemoguće zamisliti sramotniji scenarij za najveću zemlju na svijetu”, kazao je Carlson.

Putovanje Zelenskog dolazi u trenutku kada se republikanci pripremaju preuzeti kontrolu nad Zastupničkim domom. Mnogi republikanski zastupnici nedavno su podržali rezoluciju koju je sponzorirala krajnje desničarska zastupnica Marjorie Taylor Greene o reviziji američke pomoći Ukrajini. Iako rezolucija nije prošla, Greene je rekla kako će ju uskoro ponovno predložiti Kongresu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:08