POHOTNA PROFESORICA ZAMORA

'ŽELIM DATI OTKAZ I SEKSATI SE S TOBOM SVAKI DAN!' Roditelji u mobitelu svog sina (13) našli gnjusne SMS-ove njegove učiteljice, a to je tek početak

 
 youtube screenshot, Maricopa County Sheriff's Office

Policija je objavila da je uhitila učiteljicu jedne osnovne škole iz Arizone zbog seksualnog odnosa sa svojim 13-godišnjim učenikom i to nakon što su dječakovi roditelji na njegovom mobitelu našli njezine poruke, piše CBS News.

27-godišnja učiteljica Brittany Zamora pritvorena je u utorak ujutro, a policiju je zapravo zvao ravnatelj škole Las Brisas kojega su alarmirali dječakovi roditelji.

Lisa Kurtis iz policije objasnila je da su roditelji otkrili sporne poruke koristeći posebnu aplikaciju kojom su motrili sinov mobitel.

Ustanovili su da je veza učiteljice i njihova sina trajala već neko vrijeme te da su seksualne odnose ne samo prakticirali u krugu škole, već i u samoj školi. Ustanovili su da su samo u veljači najmanje tri puta imali seksualne odnose, a društvo u sudnici frapiralo se kad je čulo da je samo dva tjedna prije uhićenja pohotna gospođa Zamora nakon nastave oralno zadovoljila dječaka usred učionice.

Dječak je poslije rekao policiji da je njihova veza započela u online chat grupi njegova razreda te da je učiteljica bila ta koja je prva započela flert. Nakon nekog vremena, počela mu je slati i svoje obnažene fotografije. Na sudu je prezentirano i nekoliko dokumenata u kojima je jasno pisalo što je to učiteljica pisala učeniku. Tako je u jednom navratu, očito nedugo nakon što su imali seksualni odnos, dječak napisao starijoj ljubavnici da bi on to rado ponovio. Ona mu je odgovorila:

- O znam, dragi! Želim te svaki dan, bez vremenskog ograničenja!

Druga poruka je bila sličnog sadržaja:

- Kada bih mogla dati otkaz kako bih se seksala s tobom svaki dan, to bih i napravila!

Dječakov otac naknadno je zvao policiju kako bi prijavio prijetnje koje je nakon izbijanja skandala primio od Zamorinog supruga. Dotični je navodno zvao dječakova oca da se sastanu i riješe stvar, no ovaj je to odbio. Gospodin Zamora branio je svoju suprugu rekavši da je napravila veliku grešku, ali da zapravo voli djecu.

Tijekom istrage otkriveno je ime i druge navodne Zamorine žrtve te je sada najvjerojatnije očekuju optužbe za dva slučaja napastovanja djece.

Zanimljivo, dio učenika oduvijek je sumnjao da gospođa Zamora nije baš tako fina i pristojna kao što se predstavlja, dok su je roditelji doslovce obožavali. Čak su je i proglasili 'učiteljicom godine'.

- Učenik i učiteljica bili su jako prisni. Svašta se šuškalo po školi, svi su sumnjali nešto, ali nadali smo se da su to samo glasine - rekla je jedna učenica kojoj je Zamora predavala.

Inače, Daniel i Brittany Zamora su u vezi još od 16. godine, upoznali su se u školi. Vjenčali su se 2015., a Daniel je Brittany zaprosio dok su iskakali padobranom iz aviona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:51