OSVETNIČKI POHOD

Žena izbola muža zbog fotografija seksa s ‘drugom‘ ženom, a onda je saznala pravu istinu...

Leonora nije prepoznala samu sebe jer je na fotografiji bila mlađa, mršavija i našminkana...
Meksička policija/Ilustracija
 Pedro Pardo/AFP

Ljubomorna žena uhićena je u Meksiku nakon što je nekoliko puta ubola svog supruga nožem u osvetničkom pohodu nakon što je našla eksplicitne fotografije na njegovom mobitelu koji ga prikazuje u klinču s 'drugom' ženom - no nije shvatila da je na fotografijama ona sama.

Žena koja je identificirana samo kao Leonora R., uhićena je proteklog tjedna u vlastitom domu u Sonori, nakon što su susjedi čuli viku i pozvali policiju.

Kad su policijski službenici stigli, Leonorin suprug Juan pronađen je izboden nekoliko puta u predjelu nogu i ruku.

Pomahnitala žena uzela je nož i izbola ga sipajući na njega uvrede, čim je ugledala fotografije, ne dajući mu priliku ni da se opravda.

Policija je izvijestila kako se Juan napokon uspio othrvati i uzeti joj nož, a onda ju je pitao o kojim fotografijama govori.

Objasnio je da su to fotografije njega i Leonore koje su snimljene prije nekoliko godina dok još nisu bili u braku. Nedavno ih je, kazao je, pronašao među starom elektronskom poštom pa ih je odlučio prebaciti na mobitel.

Leonora nije prepoznala samu sebe jer je na fotografiji bila mlađa, mršavija i našminkana, piše lokalni Dossier Politico.

Policija ju je odmah privela, a iza rešetaka će čekati suđenje.

Juan je prevezen u bolnicu gdje su mu sanirali višestruke ubodne rane te se očekuje da će se oporaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:14