POGREŠNO SKRETANJE

Žena koja je pet dana zaglavila u blatnjavom žbunju preživjela na lizalicama i vinu: ‘Mislila sam da ću umrijeti‘

Kad je gubila nadu da će je pronaći živu, napisala je obitelji pismo da ih sve voli

Ilustracija

 Arun Subramanian/Panthermedia/Profimedia/Arun Subramanian/panthermedia/profimedia

Jedna Australka (48) preživjela je pet dana zaglavljena u žbunju tako što je jela lizalice i pila vino. Lillian Ip u nedjelju je krenula na kratko putovanje kroz državu Victoriju, a nakon što je pogrešno skrenula našla se u slijepoj ulicu gdje joj se vozilo zaglavilo u blatnjavom žbunju, piše BBC.

Lillian, koja inače ne pije alkohol, u automobilu je imala samo bocu vina koju je planirala pokloniti. Nakon što je pet noći provela zaglavljena u blatu, pronašle su je hitne službe koje su, su sklopu potrage, letjele iznad nje.

- Prvo što mi je palo na pamet bili su voda i cigareta, hvala bogu da je policajka imala cigaretu. Mislila sam da ću umrijeti, posljednji dan mi se cijelo tijelo ugasilo. Bila sam spremna odustati, rekla je za 9News Australia.

Kad je gubila nadu da će je pronaći živu, napisala je obitelji pismo da ih sve voli. Lillian je pronađena 60 kilometara od najbližeg grada, a zbog zdravstvenih problema nije mogla daleko hodati pa je ostala pored automobila. Imala je nekoliko grickalica i lizalica, ali nije imala vode.

- Jedina tekućina koju je imala bila je boca vina koju je kupila kao dar svojoj majci. Ona ju je na kraju spasila, rekao je narednik policijske postaje Wodonga Martin Torpey. Dodao je da je donijela dobru odluku što je ostala pored automobila jer ju je tako policija i pronašla. Odvedena je u bolnicu na liječenje dehidracije, a u međuvremenu se vratila kući u Melbourne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:42