NEVJEROJATNA NESREĆA

Žena slučajno ostala zatočena u policijskom automobilu usred vrelog popodneva, umrla je...

Clara Paulino je nešto tražila u autu kad su se vrata slučajno zatvorila. Nesretna je žena umrla od toplinskog udara
Clara Paulino
 AFP, Facebook

Supruga veterana policije u Miamiju umrla je nakon što je tijekom vrelog poslijepodneva satima bila zatočena u suprugovom policijskom autu, potvrdila je u ponedjeljak policija, piše Miami Herald.

Istražitelji smrt 56-godišnje Clare Paulino tretiraju kao strašnu nesreću. Detektivi sumnjaju da je Clara – dok je njezin muž spavao u njihovoj kući nakon noćne smjene – ušla u stražnji dio njegovog službenog auta tražeći nešto, no vrata su se zatvorila i Clara je ostala zatočena.

Kako su temperature u petak bile iznimno visoke, Clara je u takvim uvjetima provela nekoliko sati, a obitelj je pronašla njezino tijelo u pet popodne. Otisci njezinih prstiju pronađeni su posvuda u unutrašnjosti automobila što je dokaz da ju je obuzela panika.

Nesretna žena je, koliko je poznato, patila od više različitih bolesti koje su, vjerojatno, pridonijele ovako strašnoj smrti.

Njezin suprug, Aristides Paulino (58), policijski je veteran koji radi u noćnoj smjeni već skoro 20 godina. Par je bio u braku 38 godina.

image
Tip automobila u kakvom je stradala nesretna Paulina
Samuel Corum/ Anadolu Agency/ AFP

Njihov sin, također Aristides, kazao je kako obitelj još nije spremna govoriti o majčinoj smrti.

'Još nismo imali sahranu. Sve ovo je jako bolno', kazao je Aristides mlađi.

Kako se zasada čini, policajac Paulino vratio se iz noćne smjene i pred kućom ostavio nezaključan auto te odmah pošao na spavanje.

Clara Paulino je oko jedan sat popodne ušla u auto nešto tražeći, no kad su se vrata zatvorila, pregrada između stražnjih i prednjih sjedala onemogućila ju je da potrubi i dozove pomoć.

'Taj auto je doslovno kavez', kazao je jedan policajac upoznat sa specifikacijama automobila.

Suprug i sin pronašli su tijelo nesretne žene negdje iza pet popodne, a što je tražila u muževom autu, zasad ostaje misterija.

Smrti u pregrijanim autima sporadično se događaju, no obično se radi o djeci koju su zaboravili nesmotrenii roditelji. Vrlo rijetko se događa da netko umre slučajno zatočen na stražnjem sjedištu policijskog automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:26