U 40. GODINI

Žestoka ‘antivakserica‘ preminula od upale pluća uzrokovane Covidom: Bila je majka četvero djece

Kristen Lowery iz Kalifornije na Facebooku se snažno protivila mjerama i cijepljenju protiv koronavirusa
Kristen i njena djeca
 GoFundMe

Majka četvero djece iz Kalifornije, koja je bila veliki borac protiv cjepiva i maski, umrla je od koronavirusa, piše Daily Mail.

Kristen Lowery (40) iz Escalona u Kaliforniji 'neočekivano' je preminula 15. rujna, sudeći prema stranici GoFundMe koja prikuplja novac za troškove pogreba. Na snimkama preuzetim s Facebooka, članovi obitelji izjavili su kako je izgubila bitku s koronavirusom. Kristen je često objavljivala sadržaj protiv cjepiva i nazivala se 'neobuzdanom raskrinkavačicom laži', kao i 'slobodnim misliocem'.

Njen Facebook profil nakon smrti je postavljen kao privatni, ali su screenshotevi već objavljeni na Redditu i drugim web stranicama. Lowery je koristila političke napise za okvire svojih profilnih fotografija, uključujući i onaj "Bez maske, bez brnjica, bez cjepiva, bez straha. Zajedno pobjeđujemo.' Druga je glasila: 'Slobodni mislilac. Preispitajte sve. Obavezno istražujte.'

Također, išla je na neku vrstu prosvjeda protiv cjepiva s transparentom 'Dajte glas onima koji su oštećeni od cjepiva'. Na fotografiji je nosila i majicu na kojoj je pisalo: 'Vjerovala sam im. Nikad više.'

Još jedna njezina fotografija bila je obrubljena natpisom 'Mame za slobodu'. Lowery je bila majka četvero djece školske dobi: Tayden, McKenna, Ella i Ryenn.

image
Kristen
Društvene mreže
image
Kristen
Društvene mreže

No, ranije ovog mjeseca, njezina sestra Cassie napisala je na Facebooku da se Lowery u bolnici bori za život zbog covida i upale pluća.

- Moja sestra ima cijeli život pred sobom. Trebamo te ovdje, seko. Tvoja djeca te jako vole, nedostaješ im. Molim te, nemoj odustati, napisala je tada Cassie.

Također je upozorila da njena objava nije 'politička' te da nije zainteresirana čuti bilo čije mišljenje o cjepivima. Zatim su prošlog tjedna dva člana obitelji objavila na Facebooku da je Lowery umrla od covida, a njena tetka je dodala kako joj srce puca zbog četvero djece.

- Toliko ju je ljudi trebalo ovdje, ali Bog očito ima posebne planove za nju na nebu, napisala je njezina tetka.

Na stranici GoFundMe, koja je za njezin sprovod prikupila više od 11.000 dolara, Kristen bliska osoba napisala je da će svima nedostajati.

- Kristen je bila lijepa i nevjerojatna žena, ali više od toga - bila je fenomenalna majka koja je svoju djecu uvijek, UVIJEK stavljala na prvo mjesto. Živjela je za svoju djecu (Tayden, McKenna, Ella i Ryenn) i voljela je biti njihova majka više od svega u svom životu. Bila je puna života i žestoko je voljela svoje prijatelje i obitelj. Bila je takva osoba da bi, čak i da nema ništa, dala majicu svakome kome je to potrebno. Ona je bila sve što je bilo dobro i ljubazno. Njezin odlazak ostavlja veliku rupu u mnogim našim životima i nikada neće biti zaboravljena, ali jako će nam nedostajati, stoji na stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:16