PREDSJEDNIK NA UDARU

‘Živjela revolucija!‘: Nakon što je nedavno dobio šamarčinu, Macron je sada dobio i - jaje

Osiguranje je odmah reagiralo - zadržali su mladića koji je napao Macrona i izveli ga iz prostorije u kojoj je bio francuski predsjednik
Emmanuel Macron u Lyonu

Francuski predsjednik Emmanuel Macron u ponedjeljak je u Lyonu gostovao na SIRHA sajmu posvećenom hotelima, restoranima, ugostiteljstvu i gastronomiji, no događaj je zasjenio incident - naime, Macrona je ondje pogodilo - jaje! Sve su, naravno, zabilježile kamere, a video je u rekordnom roku preplavio društvene mreže.

- Jaje je odskočilo s Macronova ramena i raspuknulo se na podu točno ispred mene - izjavila je Florence Lago, novinarka francuskog Lyon Maga, prenosi CNN.

Osiguranje je odmah reagiralo - zadržali su mladića koji je gađao Macrona i izveli ga iz prostorije u kojoj je bio francuski predsjednik.

Motiv incidenta zasad je nejasan, a Lago je rekla kako je vidjela muškarca kako baca jaje, no nije čula da je išta vikao. Neki pak tvrde kako je govorio: "Živjela revolucija".

Glasnogovornik Elizejske palače, koji je u to vrijeme bio s Macronom, priču o incidentu je nazvao "pretjeranom".

- Predsjednik je hodao dva sata, sve je bilo mirno i svi su ga srdačno dočekali. Nema se što reći - spomenuti događaj nije omeo njegovo gostovanje... Bio sam pored predsjednika i uvjeravam vas kako ovdje zapravo nema nikakve priče - izjavio je.

Podsjetimo, Macrona su gađali jajetom i 2017. godine, kad je još bio predsjednički kandidat, no tad mu se jaje zbilja razbilo na glavi.

U lipnju ove godine ošamario ga je muškarac dok se na jednom skupu obraćao javnosti u jugoistočnoj Francuskoj.

Macrona sljedeće godine čekaju novi predsjednički izbori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:59