SAKRILA GA U TORBICI

ŽIVOTNI PAD MANEKENKE Završila na sudu, optužili su je da je imućnom gospodinu iz stana ukrala sat vrijedan gotovo 300.000 kuna

Policajci su istog dana pronašli sat u ručnoj torbici manekenke Gemme Boal, ali ona poriče krivnju
 Google Plus

Manekenka Gemma Boal, koja se pojavljivala u raznim blago erotiziranim modnim katalozima, završila je na sudu u Londonu, gdje je optužena da je ukrala ekskluzivni sat vrijedan 28.000 funti (oko 275.000 kuna) iz jednog luksuznog stana u središtu britanske metropole. Gemma Boal navodno je ukrala sat marke Hublot u vlasništvu stanovitog Farhanka Majida koji je pozvao policiju 3. prosinca kad je primijetio da u stanu koji unajmljuje ne može pronaći svoj skupocjeni sat.

Policajci su istog dana pronašli sat u ručnoj torbici manekenke Gemme Boal, ali ona poriče bilo kakvu krivnju, prema njezinom iskazu na sudu, gdje se 23-godišnja manekenka pojavila odjevena u bijeli top bez rukava, crne hlače i čizme.

Gemma Boal puštena je uz jamčevinu do sljedećeg sudskog ročišta koje će se održati tokom mjeseca. Sudski joj je zabranjeno kontaktirati Majida, te mora prebivati na prijavljenoj adresi u Kensigtonu.

Manekenka je imala svoj portfolio na manekenskoj web-stranici Purestorm, ali više tamo ne postoji, kao ni njezina Twitter stranica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:03