OSUDILI GNJIDU

ŽIVOTNI PAD MOĆNOG FINANCIJSKOG DIREKTORA Upoznao stjuardesu na internetu, ubacio joj drogu u vino i brutalno silovao: 'Htio je da vrišti da želi još...'

Bogati biznismen John Campbell (65), financijski direktor neimenovane tvrtke, osuđen je zbog silovanja stjuardese kojoj je ubacio ectasy u vino. Mladu djevojku (23) upoznao je na na "dating" web stranici millionairematch.com, piše dailytelegraph.co.uk

Par je bio u vezi šest mjeseci tijekom koje su imali konsenzualne seksualne odnose, ali kobne večeri 14. lipnja prošle godine Campbell je prekoračio granicu. Tog dana bili su u vrtu njegove kuće u Buckinghamshireu i pili rose vino kada je žrtvi, čije ime nije objavljeno zbog zaštite privatnosti, pozlilo nakon jedne čaše. Za to je vrijeme Campbell otišao u kuću, a ona ga nije mogla pronaći. Vrtjelo joj se u glavi, zjenice su joj bile raširene i škrgutala je zubima, što je jedna od nuspojava uzimanja Ecstasyja.

Campbell je, naime, u njezinu čašu vina ubacio drogu pa je zatim uvjeravao kako se otrovala hranom. Nakon toga se uopće ne sjeća sljedećih nekoliko sati, što je Campbell iskoristio da je siluje. On se inače povjerio prijatelju kako se voli seksati sa ženama koje su pod utjecajem droge jer tada "vrište da žele još", ali je inzistirao da je seks bio konsenzualan i da ga je žrtva inicirala.

"Rekao je da je postala strastvena, htjela se maziti i ljubila ga je po usnama. Nije mislio da će biti seksualne strasti." No, nesretna stjuardesa , s rupama u sjećanju i strašnom glavoboljom, zabrinula se nakon večeri zbog svojih simptoma te je napravila test urina, znajući da bi joj pad na nasumičnim testiranjima na drogu mogao ugroziti posao. Nakon nekoliko dana obratila se policiji, a oni su u uzroku njezine kose našli tragove MDMA-a, polu-sintetičke droge bliske ecstasyju .

Porota je presudila da je Campbell žrtvi ubacio drogu u vino bez njezinog znanja s namjerom da je podčini kako bi imali seksualni odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 10:47