STRAŠNA SMRT

ŽIVU JE ZAPALILI NA LOMAČI Bolnica je 24-godišnju studenticu proglasila mrtvom... Policija je banula na sprovod i čupala je iz vatre...

 Ilustracija/Getty Images

Studenticu Rachnu Sisodiju 25. veljače proglasili su mrtvom u bolnici u gradu Greater Noida na sjeveru Indije. Prema liječničkom izvješću nesretna 24-godišnjakinja preminula je od infekcije pluća, piše Telegraph.

Rachnino truplo preuzeo je suprug, 23-godišnji Devesh Chaudhary, koji je s ožalošćenom obitelji i prijateljima organizirao sprovod u dva sata udaljenom susjednom mjestu.

Dok su pokojnicu prema indijskom običaju kremirali na lomači, na sprovod je banula policija. Izvukli su tijelo iz buktinje jer su, piše Times of India, sumnjali da je studentica zapravo još bila živa.

Mrtvozornikov izvještaj poslije je potvrdio da je nesretna žena umrla od šoka nakon što su je živu zapalili. Naime, u njezinu dišnom sustavu pronađene su čestice pepela.

- Da je bila mrtva, ne bi im bilo ni traga u plućima. Ovo samo dokazuje da je bila itekako živa, da je disala - stoji u priopćenju.

U bolnici, koja se sad optužuje za kobnu pogrešku, tvrde da je Sisodia zaista bila mrtva kad su potpisali dokumente za predaju njezina tijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 16:41