OKRUTNO UBOJSTVO

Zločin koji je šokirao Ameriku: Zatukla trudnicu i iz nje izvadila nerođeno dijete

Iako je majka troje djece, Annette Morales-Rodriguez očajnički je željela ponovo roditi jer je to bila želja njenog novog dečka
 AP Photo/Milwaukee Journal Sentinel, Gary Porter

U stravičnom zločinu koji je uzdrmao Ameriku , 33-godišnjakinja je optužena da je ubila trudnicu i iz njene utrobe izvadila nerođeno dijete.

Dva tjedna tražila žrtvu

Annette Morales-Rodriguez (33) dva je tjedna vozila po predgrađu Milwaukeeja tražeći žrtvu. Iako je majka troje djece, očajnički je željela ponovo roditi jer je to bila želja njenog novog dečka.

U srijedu, 5. listopada, uočila je savršenu žrtvu - 23-godišnju Maritzu Ramirez-Cruz, koja je bila trudna s četvrtim djetetom, a trebala se poroditi za tjedan dana. Zaustavila je automobil i ponudila joj prijevoz.

Užasnuti liječnici

Žrtvu je odvezla kući. Tamo ju je udarila palicom. Kad se žrtva srušila na pod, napadačica ju je davila dok se 23-godišnjakinja nije onesvijestila. Potom ju je Morales-Rodriguez zavezala i razrezala joj trbuh, oponašajući carski rez koji je vidjela na televiziji u emisiji na Discovery Channelu .

Izvadila je fetus dječaka, a majku bacila u podrum. Nešto kasnije toga dana, nazvala je hitnu pomoć tvrdeći da je upravo rodila kod kuće, ali da dijete ne diše.

Morales-Rodriguez odvezena je u bolnicu, no nakon autopsije na tijelu bebe i liječničkog pregleda navodne majke postalo je jasno da žena laže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:43