SURAĐIVAO S POLICIJOM

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU Četverostruki ubojica nakon uhićenja otkrio zašto je pobio cijelu obitelj, njegova teorija šokirala je istražitelje

 
Davor P. (lijevo s Instagrama; u sredini tijekom privođenja); dio oružja koje je Davoru P. oduzeto prilikom uhićenja
 Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, INSTAGRAM

Nakon što je srpska policija uhitila 35-godišnjeg Davora P. iz sela Jabukovca u srpskoj općini Negotin zbog sumnje da je u tom mjestu 7. kolovoza hicima iz pištolja ubio četiri osobe: uzgajivača stoke Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričnu Draganu Jozeljić (53), on je u svojoj obrani rekao da mu je novac koji je uzeo od žrtava bio potreban kako bi svojoj ljubavnici platio liječenje nakon što se ona iznenadno razboljela, piše Blic.

Njegova obitelj pak kaže da nisu znali za ženu s kojom je bio u vezi.

'Davor je uvijek imao novca, on je radio kod kuće. Kada ga budem vidio, mogu ga samo pitati je li on to učinio ili nije. Ako jest, neka odluži svoje', rekao je njegov djed Radovan.

Osumnjičeni Davor P. je pomogao policiji u rekonstrukciji zločina. Pri uhićenju nije pružao otpor, a policiji je pokazao gdje je zakopao oružje. Zločin je priznao te je dodao da je sve učinio zbog novca, piše Blic.

Beogradski su mediji ranije pisali kako je jedan od ubijenih, Raja Kazimirović, inače bio imućan čovjek, a navodno je nekoliko dana prije ubojstva po selu nosio novčanicu od 500 eura te tako privukao pažnju ubojice.

Blic je ranije pisao i da je s imanja Raje Kazimirovića ukradeno oko 100 tisuća eura. Uz to što je ukradeno, na imanju je još bilo 10 tisuća eura koje lopovi i ubojice nisu pronašli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:36